Akrobatiske Jen

Uken godt i gang 🙂

Varmen kom tilbake for fullt her, i morgen er meldt 30 grader.. Syntes det var varmt med 25 i dag.
Jen syntes det var varmt også, men helt greit å leke litt med ringene. Hun blir akrobatisk med disse ringene, kaster de opp i luften, hit og dit, fanger de igjen, og løper med de. Ser at de begynner å bli litt slitt, men så har de vært brukt litt i perioder også.

DSC06098 (800x534)

DSC06106 (800x628)

DSC06117 (800x533)

 

Jeg hadde tenkt å ringe sykehuset, men det slapp jeg. Har allerede fått brev fra sykehuset om ny time til Botox, i september 😀
Jeg følger nøye med, det er jo ikke til å unngå da.. Nå etter det var gått en uke etter botox, så gikk det fem hele dager uten migrene. Det har ikke skjedd siden april. Hadde fire dager etter hverandre uten migrene, i mai en gang.
Det er nok sikkert bare tilfeldig, men fem dager er fem dager 😀 Jeg har såvidt kjent, ikke antydning til anfall, men noe «annet», men har ikke blitt noe mer. Men så ble det fredag.. og om kvelden kjente jeg at det var et anfall på gang, tok en tablett med det samme, og da gikk det over etter litt.
Har fått noen spørsmål om hvilke medisin jeg bruker når jeg får migreneanfall, jeg bruker Naramig. Det er så forskjellig hva man har best virkning av, så det må man finne ut av sammen med lege.
Naramig virker litt senere enn en del andre medisiner mot migrene, har jeg forstått. Men så virker de lenger.

I kveld lærte jeg at vesken min ikke bør stå åpen på gulvet, Jen hadde vært å forsynt seg.. Det var ikke noen ting som kunne spises der, men ble vel for fristende å stikke snuten ned i vesken for å se.. og er jo alltids noe man kan leke med 😀

 

 

 

4 kommentarer om “Akrobatiske Jen

 1. Nysgjerrig spurt…hvor ofte hadde du migreneanfall før du begynte med botox? Du har sikkert sagt det før, men jeg husker ikke. Og når jeg leser at du har gått 5 dager uten anfall og det på en måte er kryss i taket, da må du ha hatt anfall ekstremt ofte før.

  Liker

  1. Ofte.. 2 ganger i uken var minimum, 3 veldig vanlig, kunne være oppe i 4-5 dager i uken.. Men det ble jo ikke så ille før i fjor sommer, så håper det er hormoner som kjører berg og dalbane en periode, så det snart gir seg.
   Halverer man anfallene med botox så er det vellykket. Det er fremdeles mye, men mer levelig. Enkeltdager er ikke så galt, men 2-3-4 dager etter hverandre er veldig tøft. Man blir så sliten i både hode og kropp.
   Så nå setter jeg all min lit til at botox hjelper, og at den dumme overgangsalderen kan begynne snart 😛

   Liker

   1. Herlighet…jeg tror jeg hadde kappet av meg hodet, hvis det hadde vært meg. Kan det være overgangsalderen som har begynt allerede? Du er jo i den rette alderen for det, og hvis det er hormoner som kan være en utløsende faktor, rimer det jo ganske bra.
    Igjen: krysser alt jeg har for at det hjelper med botox!

    Liker

    1. Jeg gikk jo på en smell på senvinteren, så må bli flinkere til å ta mer hensyn til hodet mitt. Det er ikke enkelt, når man vil så mye 😛 Men frister lite å bli så utrolig sliten igjen som jeg var i vinter. De dagene jeg var bra så skulle jeg gjøre det jeg ikke gjorde de dagene jeg ikke var bra, og så kommer man inn i en sirkel..
     Dessverre så er jeg ikke i overgangsalderen enda, men håper virkelig å komme der snart 😛 Og at det blir bedre etterpå. Og imens så tror jeg virkelig at botox hjelper 😀
     Takk 😀

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..