Flotte mai med mange turer

Har vært noen rolige fine dager, og varme! Mai måneden har vært fantastisk! Kan knapt nok huske når vi har hatt så fin mai måned. Det som er litt dumt, er at vi ikke har noe sted å være, ute. Vi kan jo sitte på en grushaug.. eller oppe ved veien.. men det frister ikke så mye noe av det. Forhåpentligviser det ikke de siste fine dagene vi har i år. Det som er mest «slitsomt», er at Jen må gå i bånd hele tiden. Men det er jo bare en kort periode, og vi har vært på en del turer. Så tror ikke hun har det så galt.
En stund tenkte jeg at hun kunne være løs ute her, at det gikk greit. Men det var før vi dro på skogstur til den gården forrige helg. Jen er ikke den som passer seg, et par ganger var jeg mest fristet til å «riste» henne og si: slik gjør du ikke! Nå har ikke noen av hundene vi har hatt vært spesielt forsiktige av seg, men Jen er direkte uforsvarlig. Så det å være løs i hagen når det er slik ute her, det ble fort skrinlagt.

Jen og jeg hadde en skogstur på tre timer i helgen, gikk tidlig før det alt for varmt. Og så er det vann stort sett alle steder der vi går.
Så var det dette med å posere for å få tatt fine bilder.. *har ikke tid, har ikke tid* så da blir det naturlige bilder da 😉

DSC05810 (800x533)

DSC05843 (800x533)

I dag dro vi til fjells tidlig, og der var det veldig behagelig temperatur, gikk med fleece genser hele turen. Jen nikoste seg i snø, og lyng..

Heldigvis var veien brøytet..

DSC05856 (800x533)

DSC05854 (800x533)

DSC05893 (800x534)

DSC05883 (800x487)

I morgen er det jobb igjen, men det er tirsdag 😀 Så det blir en kort uke.

 

 

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..