Litt av hvert noen dager i mai

Hei hopp, fredag, og fremdeles helg 😀 Ble ikke så fin start på langhelg, men da kan det bare bli bedre..
Jeg hadde utrolig få dager med migrene i april, og plutselig var det som hele migrenen var borte.. Følelsen av å ikke ha migrene var helt fantastisk, og dagene gikk. 11 dager gikk det, så kom den selvsagt tilbake. Men, greit nok, jeg kan tåle en dag med migrene, når jeg har så mange dager uten. Men så kom migrenen tilbake dagen etter også, og det var samme dag som vi skulle reise på tur om kvelden. Migrenen kom tilbake dag tre, dag fire, og dag fem! Da var jeg ikke lenger like sikker på at det var verdt de 11 dagene uten 😦
Så ble det noen dager uten.. så kom onsdag denne uken, med migrene. Det var siste arbeidsdag før langhelg, hvis ikke hadde jeg vært hjemme! Heldigvis ga det seg utover ettermiddagen, og jeg laget pizza til kveldsmat 🙂
Om natten våknet jeg litt dårlig, noe som veldig fort ble veldig dårlig, omgangssyken. Kort fortalt, det blir lenge til jeg lager slik pizza igjen.. (ikke pizzaen som gjorde at jeg ble syk, men altså..)
Jeg kom meg i seng igjen etter en stund, og våknet litt lite uthvilt og ikke helt i form, til 17. mai, hurra..
Da var jeg glad vi skulle være veldig alene, og eneste vi hadde planlagt var en fjelltur. Fjellturen ble litt amputert, men vi dro oppå fjellet, og Jen fikk en liten runde med nye inntrykk. Det var veldig koselig, selv om formen ikke var helt på topp.

DSC05751 (800x533)

 

DSC05717 (800x533)

 

DSC05740 (800x533)

Jeg er så glad i fjellene rundt her, og at vi bor på et slik sted vi gjør. I sommer skal det bli tid til flere fjellturer, gjerne litt lengre turer også.

Det ble etterhvert en bedre middag, og dessert 😀 Formen var ikke verre en at begge deler gikk ned uten problem 😀
Det ble en rolig koselig kveld, og i morges våknet jeg med migrene.. Nå er jeg passe lei, men har «fri» i dag, så det kunne vært verre. Hadde jeg ikke hatt «fri», så hadde jeg vært syk..
Tore la et blodspor i går, og heldigvis ble formen (igjen) litt bedre utover dagen, så da gikk vi spor. Farten på Jen var litt lavere enn det ofte har vært før, heldigvis. Skal se hun snart er voksen og fornuftig 😀 Hun «rotet» litt  ett sted, men jeg lot henne bare drive på.. og til slutt kom vi oss tydelig inn på riktig spor igjen, og vi kom oss enda en gang fram til foten 😀
Jeg synes det er like spennende, og morsomt hver gang, ser ut som Jen synes det samme 😉

DSC05778 (800x533)

 

4 kommentarer om “Litt av hvert noen dager i mai

 1. Grattis med nytt tema på bloggen! Veldig fint og lettlest 🙂
  Ikke grattis i det hele tatt med migrene og omgangssyken. Herlighet, så himla kjedelig! 😦 Er det noe du vet om som utløser migreneanfallene? Antagelig teit spørsmål, for hadde du visst om det, hadde du forhåpentligvis unngått de tingene…

  Liker

  1. Takk 🙂 Merkelig hvor tilfreds man er med tema, og så plutselig begynner man å se på andre.. Var innom «noen» før jeg ende opp med dette. Så får jeg se..
   Ja det ble ikke akkurat den starten på langhelgen jeg ønsket 😛
   Hva som utløste de dagene som var har jeg ikke peiling på. En av grunnene til at det har vært/er så galt nå, kan være at hormonene er «litt» i ulage før overgangsalderen. Men da synes jeg faktisk at jeg snart kan begynne med denne overgangsalderen. Mange blir mye bedre under/etter overgangsalder, så jeg håper jo.. Ikke var det så mye å gjøre for å komme raskere i overgangsalderen heller, jeg spurte nemlig, haha. Men får ringe sykehuset igjen om litt å mase, om ny time.

   Liker

   1. Mitt ønske om å bytte blir gjerne utløst av en av to ting: enten når noen andre bytter eller når jeg blir dritt lei ett eller annet jeg ikke er fornøyd med på min egen. Nå husker jeg heldigvis fremdeles veldig godt hvor mange timer jeg satt forrige gang jeg byttet, så jeg har ikke lyst til å sette igang det akkurat nå 😉
    Okay, skjønner. Ja, du må snakke med de igjen, for sånn som dette kan du ikke ha det. Det hemmer jo utrolig mye i hverdagen!

    Liker

    1. Jeg ble ikke ferdig med det forrige, så spørs om jeg blir ferdig med dette. Men det er enklere å bytte nå enn før, vet ikke om det har noe med «pakken» (? vet ærlig talt ikke hva det heter..) å gjøre, eller hva. Jeg hadde en annen «pakke» før, men så fikk jeg for liten lagringsplass.
     Ja jeg merker mer til migrenen nå enn før, og kjenner at det ikke går an å ha det slik i lengden. Men vet ikke om det var tilfeldigheter, eller botox som hjalp heller. Så får vente litt, og høre hva de sier på sykehuset.

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..