Hagearbeid

Begynte å rake litt i hagen i dag, heldigvis stoppet jeg i tide.. Og nå blir det å ta opp rusk og rask, inkludert hundemøkk.. så får bare raking være raking. Føles litt bortkastet å rake plen når det kommer gravemaskin og skal jobbe litt. Skal grave opp rundt hele huset, hurra.. Men da er det gjort, og vi kan gjøre hva vi vil rundt huset etterpå, det vil si, neste år. Tar litt tid før alt får «satt» seg, men kan bruke tiden på å planlegge 😀

Jen koste seg veldig ute i dag, og så kranglet vi litt. Til slutt så bar jeg henne inn, og så ble vi venner igjen 😀 Den staheten hennes er et kapittel for seg selv. Å få en hund som er så sta, en gang til! Men denne hunden her kan jeg bære, om jeg får tak i henne, haha.

Til helgen har vi fullt opp hele helgen, mange ganger.. Men skal få puttet in et par turer også, det trenger vi.

DSC05524 (800x533)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..