Utstilling, kritikk, cacher og bobiltur

Jeg tullet litt før begge utstillingene (valpeshow) vi var på ifjor.. Bl.a at i verste fall kunne jeg bære Jen, det ende jo med at jeg måtte bære henne, haha! Og når jeg da mente at det ikke kunne bli verre, joda, det kunne det.. På neste valpeshow så la hun seg, og skulle ikke rikke seg.
Da jeg meldt på Jen til utstilling i vår, så fant jg ut at nå skulle jeg ikke skrive ett eneste ord om noe 😛 Det hjalp jo litt.. ihvertfall første dagen.

Bobilen var pakket og klar, så etter jobb på fredag så dro vi. Før vi kom fram så oppdaget jeg noen store hårete sauer ved noe som så ut som en gammel seter, jeg syntes det var litt tidlig å ha de ut, men de så ut til å ha pels til å være ute, såh..

DSC05410 (1024x524)

Vi kom fram til bobilparkeringen der utstillingen skulle være, og fant oss en grei plass. Jen fikk kveldsmat, og vi gikk en kveldstur. Var innom utstillingsplassen også for å se hvordan den var, og den så jo grei ut.. så mye erfaring som jeg har med det liksom.

Var to bayere i juniorklassen, Jen fikk Excellent, og ble nr to 😀

Ikke så lett å forstå alt som er skrevet, men jeg prøvde..  * betyr at jeg ikke forstår hva som står, eller hva det betyr
Kritikken:

«Fem. Korr. lett **** med utm. benst. Velprop. hode m/passende stop. Mørke uttrykksfulle øyne. Korr saksebitt. Velb. ører som slutter godt til kinnene. Eleg. hals og o.linje velutfylt front. Tett kort pels. Velvinkl. bak. ***** hode med god lengde. Beveger seg passende til alderen. Jordvinnende og med godt fremdriv»

Jen hadde ikke noen flott oppvisning i ringen, men vi kom da greit fra det. Hun sto fint, og viste villig fram tennene.

Etterpå var Jen sliten, og hun slappet godt av i bobilen en stund. Så gikk vi bort til kirken.. Rart hvor interessant kirker ble etter vi begynte med geocaching 😀
Tilbake til bobilen, og der ble Jen og Tore igjen i bobilen mens jeg tok en tur bort til utstillingsplassen igjen. Det ble skikkelig drittvær, noen telt blåste overende også.
Jeg hadde lyst til å se på gruppefinalen i gruppe 6, siden det skulle være med en voksen bayertispe der. Hun ble BIG 4 😀

Vi gikk en kveldstur i en lysløype, der var det plassert søppeldunker, og dette

DSC_1171 (1) (450x800)

 

Har man ikke med hundepose, så er det bare å ta med seg en eller to. Veldig flott! Og når det er plassert søppeldunker i området så er det enda bedre!

Søndagsmorgen var det på’n igjen.. men når vi kom bort til utstillingsområdet og ringen der vi skulle være så merket jeg at Jen var litt mer «urolig»
Og i ringen ble det litt for mye «hopp og sprett», og det hjelper ikke så mye at jeg vet at ikke noe nytter når hun begynner å tulle. Så det var å gjøre det beste ut av det. At det ble Excellent, CK og res. Cert var fantastisk!
Jen ble nr to av to i juniorklassen i dag også, møtte samme tispe som i går 😀

Snapchat-122267819 (450x800)

Kritikken for i dag:
«16 mnd. nice feminin. very happy. g bones + substans. g leans of head. g expression. corr reach of neck. corr front and rear. need more showtraining. g temperament»

 

Vi ordnet til og dro hjemover igjen 🙂
Vi var innom vekten.. og kan fylle på litt til 😛 Vi var innom en rasteplass og fant en cache også. Passet slik at vi fant en hver dag, det blir tre cacher 🙂 Det er en i nærheten av der vi var som jeg har lyst til å gå til, men da må det være litt bedre vær, og vi må ha god tid. Men sommeren er lang..

dav

dav

dav

dav

Dette er når Jen oppførte seg greit, de andre bildene ble «borte»..

2 kommentarer om “Utstilling, kritikk, cacher og bobiltur

 1. Gratulerer igjen! Synes dere gjør det veldig bra, og det er jo helt klart noe bra med henne når hun får sånne bedømmelser på en hopp-og-sprett-dag 🙂
  Kirker, rasteplasser og kjøpesentre har fått helt ny betydning 😉 Jeg har brukt noe av helgen på å planlegge helgen på vikingeventet, og dette kan bli både hektisk, frustrerende og spennende. Men bare fordi jeg har lagt de planene jeg nå har lagt, ene og alene min egen skyld 😉
  Merkelig hvordan noen bilder bare blir borte, har du glemt minnekort igjen? :p

  Liker

  1. Takk 😀 Vi klarer ikke å få til rette trening med utstilling, siden det ikke er noen slike treninger her. Men vi tar det som det kommer, og for meg er hun uansett den flotteste ❤
   Nærmer seg fort til Vikingeventet nå ja, håper du får gjennomført alle planene .
   Hehe, neida, var ikke så mye minnekort denne gangen, bare nøye utvelgelse av hva som ble med 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..