En traumatisk opplevelse

I dag var jeg nok nærme å bli meldt til mattilsynet.
Det startet med at Jen og jeg gikk hjem fra Bismo etter jobb. Fin trening for både Jen og meg, og da har vi et mål, komme oss hjem 😀 Jeg er ikke så glad i å gå tur etter veien, så det er veldig greit å gjøre det på den måten. Og går vi hjem en gang i uken, så synes jeg det er veldig bra.

DSC_1160 (490x800)

 

Mens vi gikk hjem så fant jeg ut det virkelig var på tide å få vasket selen til Jen, og når jeg skulle gjøre det.. hehe. Jeg turte ikke fortelle Jen hva jeg tenkte på, så jeg lot som ingenting når vi kom hjem, begynte å finne fram forskjellig..

Etter «litt» så var vi ferdige, og Jen så slik ut

DSC_1166 (535x800)

Klissvåt!
Hadde hun kunnet ringe mattilsynet så hadde hun gjort det, garantert. Til å være glad i vann, så var hun merkelig lite glad i å dusje..
Jeg var spent på forhånd, men det gikk egentlig  forbausende «greit», selv om Jen mener dette er noe av det mest traumatiske hun har opplevd..
Jeg hadde tatt på meg tights som jeg dro opp til knærne, for å ikke bli våt, joda.. ble klissvåt langt oppå lårene.

DSC_1168 (800x611)

Jeg dusjet «bare» til og med halsen, og på bildet over her så ser kroppen veldig annerledes og ren ut i forhold til ansiktet, pussig.
Har shampo og balsam som passer til pelsen.. Kjøpte i fjor når jeg tenkte jeg skulle dusje henne, men det skjedde jo aldri.
Tenkte et øyeblikk å bruke bare shampo nå første gangen, så vi ble raskere ferdig. Men vet fra de gangene jeg dusjet Amanda, at det var utrolig stor forskjell med og uten balsam. Og når Jen først var våt.. så det ble balsam også. Nå blir det vel noe røyting første tiden o_O Men vi har en hund som er myk og lukter godt 😉

Etterpå var sengen god å krype inn i, disse sengene er bare helt fantastiske!

DSC_1176 (800x537)

 

 

 

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..