Planer.. Samtalen..

Kan se ut som jeg får det svært så travelt i morgen, om jeg skal komme noen vei med alle planene mine for helgen..
Vi har gått tur i dag, det sto på «listen» over planer,  jeg har slappet av, det sto også på listen.. Så det går da ikke så aller verst.
Tur ja, etter vi hadde gått litt så skulle jeg ta en snap, men fant ikke mobilen. Kom på at den lå på skoskapet hjemme, det ble en slik «småekkel» følelse. Man blir så avhengig av mobilen, og til vanlig hadde jeg ikke gjort så mye av det, men nå var jeg alene. Selvsagt gikk jeg et sted det ikke går folk hver dag også. Jeg var inne på tanken å snu for å hjem etter mobilen, men tok sjansen på at ikke noe skjedde isteden. Dt gjorde det heller ikke, ihvertfall ikke før jeg var nesten hjemme igjen. Det ble plutselig glatt.. og jeg flatet rett ut.
Var bare første delen av turen som var litt «øde», så var en god følelse å komme opp på veien lenger oppe.
Det skal mye til for at noe alvorlig skjer når man går tur, men man vet jo aldri.. Og det å ha med mobilen føles litt trygt. Merkelig hvordan man klarte seg før..
Jeg og Jen hadde ihvertfall en veldig fin tur, var ute et par timer.
Vi møtte på mye forskjellig, bl.a hund. Vi har jo snakket om akkurat dette, hvordan vi skal oppføre oss når vi treffer på folk, biler, hunder osv. Jen er jo helt enig, men så treffer vi på f.eks en hund.. og da er jo hele samtalen glemt. Jeg prøvde å minne henne på dette i dag, samtalen vår. Men neida, den lekre brune labradoren var mer morsom enn meg. Den var utrolig fin også.. så forstår jo at Jen ble litt ivrig 😛 Labradorer er ikke akkurat en rase jeg kunne tenkt meg, men de brune er vakre å se på!
Det gikk greit da, og Jen mumlet etterhvert noe om at joda, hun kunne prøve å oppføre seg litt mens vi sto der. Så da ble det en grei avslutning 🙂
Nå vi kom hjem var vi slitne begge to, og sank dypt ned i sofaen

DSC_1045 (494x800)

Det Jen ikke viste, var at yngste «barnet» skulle komme hjem i ettermiddag, og være til i morgen 😀 Så det ble litt full fart på henne igjen etterhvert. Det er ikke mye tvil om hva hun synes når ungene kommer hjem.
Jeg laget pizza til middag (det var også på listen over planer..) Så kanskje det ikke blir så travelt i morgen likevel..

DSC05258 (800x488)

 

DSC05279 (800x533)

DSC05276 (1024x683)

 

 

 

5 kommentarer om “Planer.. Samtalen..

 1. Hvordan vi klarte oss før mobilen kom? Hvis du ser på gjennomsnittlig levealder, så har den økt de senere år. Det betyr at når man gikk tur før mobilen kom, så døde man. Enkelt og greit 😉 Neida, spøk til side, det er veldig greit å ha med mobilen når man går tur alene, og også si ifra hvor man har tenkt til å gå.
  Merkelig det der, hvordan enkelte samtaler helt klart blir glemt utrolig fort… :p

  Liker

  1. Om det er folk hjemme når jeg går tur så er det ikke så farlig. Regner med (?) at noen merker at det blir veldig stille hjemme etterhvert.. 😛 Men skal vel ikke ta det for gitt heller, har en bobiltur friskt i minne, jeg ble «innelåst», og det tok litt lang tid før noen savnet meg 😛
   Før mobilens tid, og før det ble vanlig å ta den med «alle steder», så var det mye friere på en måte.. Ikke til å komme forbi at veldig mange er altfor avhengig av mobilen, og jeg tviler på at det blir så mye bedre 😦

   Liker

   1. *ler* Å bli innelåst og glemt på en utedo er vel ikke det mest festlige man kan oppleve, nei 😉
    Det som er litt moro med mobil, er at de fleste av oss automatisk tenker at så lenge vi har en mobil, må vi også være tilgjengelige. Det er jo ikke vanskelig å skru av både vibrering og ringetone, og samtidig ha med mobilen på tur i tilfelle det skulle skje noe med en selv. Joda, det er ekstremt lett å bli avhengig av mobilen, ingen tvil om det. Jeg ser jo hvor ofte jeg sjekker den selv. For oss som har levd i en tid hvor det ikke fantes mobil, burde det faktisk ikke være så vanskelig å legge den bort av og til.

    Liker

    1. Det tok lovlig lang tid før noen savnet meg synes jeg 😛 Så nå har jeg alltid med mobilen på slike doer, haha.
     Jeg er veldig flink til å skru av lyden på mobilen, men å skru den på igjen… der kan det gå halve dagen før jeg kommer på at jeg bør ha på lyd.
     Nå er jo alle ungene over ungdomstiden, og pappa er borte.. så jeg har ikke på lyd på mobilen hele tiden.
     Har jo vært mange år pga ungene man «måtte» ha på lyd hele døgnet, ja selvsagt bortsett fra en del situasjoner da. Men er ikke før etter pappa døde jeg begynte å slå av lyden på mobilen før natten f.eks. Det hadde jo med helsetilstand, alder og avstand å gjøre.
     Man klarte jo alle situasjoner før mobilen ble vanlig også, så er noe med at man innetter seg etter tiden man er i.
     Og så er det noe med hva og hvorfor man bruker mobilen til da.. Jeg har jo på videokamera pga Jen når vi er borte og hun alene hjemme, så da må jeg kikke inn en og annen gang 😛
     Koker vel ned til at alt med måte 🙂

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..