Formalitetene i orden

I dag kom mailen «Gratulerer med ny hund» fra NKK 😃 Det gikk mye raskere enn jeg trodde, var fredag vi ordnet det på nett.

Det blir vel ikke så stor forskjell, største forskjellen blir når valpen kommer. Altså, Tore sin valp. Det ble en vinn vinn situasjon dette, kanskje en liten ekstra vinn til Tore, som ender opp med to bayere.

Å overta Jen begynte vel mest som litt fleip, ihvertfall fra min side. Det var ikke en slik hund jeg hadde sett for meg at jeg skulle ha. Men etter litt, når jeg tenkte litt mer på det, så var det bare fordeler med det. Jeg kjenner Jen, og vet hvordan hun er. Hun er det jeg vil ha pluss litt til, minus noen småting. Jeg kunne nok tenkt meg en litt større hund, på en måte. Men det har jo sine fordeler med to nokså jevnstore hunder, både med å kunne gå på tur med de når man er alene. Og ikke minst, ha plass i bilene.

Selv om det blir hver vår på papiret, så blir begge hundene våre hunder 🙂

 

Vi rakk en tur etter jobb i dag

DSC05036 (640x427)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..