Røntgen av HD, AD og rygg

Da Jen skulle operere kulene i hodet, så hadde vi bestemt på forhånd at vi skulle ta HD og AD røntgen også.
De må dope ned hunden pga røntgen, og da ble det bare en gang. Tore hadde forhåndsbestilt og betalt til NKK på nkk.no noen uker tidligere. Det blir billigere, og man får svaret raskere. Jeg gjorde det samme med Amanda den gangen hun ble røntget.
Jeg har inntrykk av at de fleste er mest opptatt av HD, men jeg er spent på begge to. Man har aldri noen garanti, uansett hvor friske foreldre, besteforeldre, oldeforeldre osv har vært.
Dessverre er det heller ikke så mange som røntger hunden sin, noe som er synd. Til flere som gjør det til bedre er det. Det er ikke slik at en hund som ikke er røntget er HD fri.
Uansett, vi har fulgt spent med, og før helgen kom resultatet, A på HD 😀 Så nå krysser vi fingrene for AD også, det kommer som oftest litt senere.
Når Jen først skulle røntges så spurte jeg om de kunne røntge ryggen også.. og det gjorde de. De bildene så også fine ut. Det var ikke noen spesiell grunn til at de skulle røntge ryggen altså, bare jeg som tenkte det var greit når hun først lå der og ble røntget.
Og så har de jo noe å sammenligne med om det skulle bli noen skade eller sykdom senere en gang.

Nå er det to dager til fjerning av sting, det skal bli godt. Da får Jen snart snudd sengen sin igjen også.. Hun «herjer» og ommøblerer så utrolig inne i den sengen noen ganger, at jeg snudde den. Hun tar jo oppi med hodet, og slik stoff som er i sengen er lite lurt til en rekke med sting, veldig fort at stingene setter seg fast.

DSC_0832 (800x658)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..