Botox oppdatering

Litt oppdatering om Botox.
Jeg kjente ikke noe særlig til forandring første dagene, men etterhvert så kjente jeg at migreneanfallene ble mildere, på en måte.. Jeg fikk ikke færre anfall, men de ble såpass «greie» at det hjalp på.
Jeg var spent på hvordan det skulle bli, og hadde veldig til forhåpninger. Selvsagt skjedde det forskjellig som ødela det, tror jeg. Vet jo ikke hvordan det hadde vært ellers. Men ble litt mye å tenke på, og mye stress en periode. Da ble det like gale som før, og tildels verre igjen.
Ble mildt sagt en nedtur å ikke få den forbedringen jeg var så sikker på var igang, men nå har jeg hatt en liten «timeout», så håper det er nok til hodet og kroppen kan fortsette slik det så ut til å bli.

«Stivheten» i pannen merker jeg fint lite til, men det var ikke så plagsomt heller. Nå er det litt «stivt» i pannen når jeg gjør forskjellige «bevegelser» med pannen, slik bare for å kjenne etter..  I forhold til bivirkningene jeg fikk av de andre forebyggende medisinene, så er botox fantastisk, så jeg håper virkelig det hjelper.

Skal uansett nedover til sykehuset igjen i løpet av våren, så om det ikke blir så mye bedre igjen før det, så blir det vel å prøve en gang til.

hode

2 kommentarer om “Botox oppdatering

  1. Kjedelig at det ikke hjalp noe mer, men, som du sier selv, så skjedde det en del som kanskje ble utløsende faktorer. Uansett: du kan ikke fortsette å ha så hyppige og kraftige anfall, noe må de klare å finne på!

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..