Nattbesøk

Jen hadde hatt besøk i natt, der doen hennes er. Så det tok sin tid å få gjort det hun skulle. Jeg så ikke sporene med det samme, men siden Jen ble en smule opptatt av å snuse, snuse og snuse så oppdaget jeg jo sporene jeg også. Var rådyr som hadde vært på besøk.

Vi skulle gå tur i dag, men den som glemte å ha på seg nok klær var meg. Det var ikke så mange grader, men nokså kald vind. Jeg hadde ikke tenkt vi skulle gå så langt i utgangspunktet, men Jen koste seg så, så var dumt å måtte snu igjen. Får ta det igjen i morgen 🙂

Veent da, jeg skal bare..

DSC04954 (800x533)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..