Jul i Skogheim

Julekvelden gjør jeg ikke så mye, på dagtid, egentlig ikke så mye på kveldstid heller.. Ordner til litt til julefrokost/lunsj første dagen, ja og så dessert til julekvelden.. I år ble det bær, men molter denne gangen, og de skal ikke være hverken lune eller kokt! Hadde krem, sjokoladepudding og vaniljesaus til, noe for alle.
Jen og jeg fikk en flott tur i skogen, mens Tore begynte på middagen.
Julekvelden kom, med små og store, to og firbente. Kaos holdt Jen med selskap 😀
Det ble en koselig kveld, som vanlig 😉
Første juledag kom det etterhvert mye snø! Så når jeg og Jen dro til skogs var Tore hjemme og brøytet.
Jeg tok nesten en «minutt for minutt» versjon av turen vår på snap 😛 Vi hadde en veldig fin tur, og møtte på mange folk. Jen er grei når vi møter folk og hunder nå, og det er veldig godt kjenner jeg. Det hun ikke liker er folk som drar på kjelker.. det er skummelt. Men heldigvis var det folk jeg kjenner alle gangene, så vi stoppet opp for å snakke litt, så da var det greit for Jen etter litt også.
Det var jo fantastisk flott turvær at vi glemte oss litt bort, og plutselig begynte det å mørkne.. når vi kom hjem så var det mørkt 😯
Jen var nok sliten etter noen «hektiske» dager, for tror hun var rolig resten av kvelden.
Her kommer og reiser det unger og barnebarn «hele jula», koselig 🙂 I morgen er det jobb igjen for meg og Tore, blir vel litt jobb torsdag også, men så er det fri igjen, resten av året..

Spenningen stiger, blir det middag? Ribben ble perfekt, i år også 😀

DSC_0124 (534x800)

DSC_0138 (800x450)

DSC04434 (800x533)

Hva fikk du der, noe man kan spise?DSC04438 (800x555)

Har vært en lang dag DSC04448 (800x495)

DSC04456 (800x772)

 

 

 

Siste video ble plutselig stopp, når jeg trakket gjennom snøen..

6 kommentarer om “Jul i Skogheim

 1. Så koselig ❤ Hvordan reagerer Jen på juletreet? Nairo brydde seg de to første årene, men etter det har det vært av null interesse, bortsett fra ei julekule som i år henger så langt ned at han må bortom og lukte på den hver gang han går forbi 😉 Og så er han selvsagt ekstremt interessert i pakkene som ligger under på julaften, det er derfor jeg ikke legger de der før 5 minutter før vi begynner å pakke opp 🙂
  Må le av latteren din på slutten av den siste videoen, fikk du snø i støvelen? :p

  Liker

  1. Jen snuste litt på noe av pynten på treet, og det var det. Jeg hadde ventet litt mer, egentlig.
   Vi la pakkene under treet lille juleaften, bortsett fra de til Kaos og Jen som vi visste var noe å spise.. og det var også greit. Jeg trodde jo at vi kanskje måtte passe på mer. Vi måtte si fra til henne et par ganger, men det var helt greit.
   Hehe, ja jeg lo godt med dt samme jeg gikk gjennom, men fikk med ett sekund med latteren hører jeg. Snøen rakk meg plutselig nesten til knærne 😉

   Liker

   1. For en drømmehund dere har! Bare hun nå slipper mer helsemessige problemer 🙂
    Er det ikke moro med snø? 😀 Det er varsel for storm i Østfold nå. Tror det hovedsaklig er ved kysten, men det blåser bra her også. Så med min flaks sitter jeg i morgen med et hus uten tak og ei hytte på sjøen. Pessimisten Kjersti blomstrer for fullt!

    Liker

    1. Ja, Jen er utrolig veloppdratt 😂😂😂 Neida, men hun er en veldig grei hund, stort sett.. 😏😄
     Jeg liker snø, i passende mengde til riktig tid ❄ Men jeg og den/de som styrer med været er sjelden enige ser jeg.
     Vi har hatt iskald vind og snø i dag, men ikke så galt som det var meldt.
     Huff nei håper ikke det, og i verste fall så håper jeg på en bra forsikringsavtale.
     Surt å få slik trøbbel se om dere har nå, vi hadde det tidligere i år, en kveld.. Gikk heldigvis greit, hadde rørlegger om kvelden, og ble ikke slik ille dyrt.

     Liker

     1. Klart det er deres fortjeneste! 😀
      Det er jo sjelden værmeldinga hos dere stemmer overens med det dere faktisk får, når gradestokken viser 10 grader lavere enn meldt, da er det noe rart.
      *ler* Med vår flaks, dekker ikke forsikringa hverken tak eller hytte eller noe som helst annet. Det kom ikke på tale å ringe rørlegger i dag, på en helligdag. Vi kan tappe vann, vi kan bruke do, og dusjen og vasken på vaskerommet går i et annet rør, så vi kan bruke det. Sånn sett så har vi jo hatt flaks, men det er ikke noe moro å se badet og kjøkkenet endevendt, og jeg er usikker på hva som kan repareres kontra hva som må byttes siden rørene i huset er gamle. Dyrt blir det nok, det spørs bare om vi snakker firesifret eller femsifret.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..