Klare seg selv

I dag så «streiket» kamera vi hadde hjemme, så jeg kom ikke inn på det før klokken var nærmere ett 😯 Stakkars Jen, som måtte klare seg selv helt uten overvåking. Var vel mest synd i meg, haha.
Vi har vel ikke så veldig stort behov for kamera lenger, men jeg synes det er greit å ha det. Så kan jeg titte innom nå og da..

Jeg gikk hjem i dag, det hender jeg gjør det, maks en gang i uken.. Det hadde kommet en del snø, og begynte å snø igjen mens jeg gikk. Jeg fant ut at dørstokken kunne bli litt for høy, om jeg tok av sko og jakke for å inn å sette meg ned.. Så jeg låste bare opp, gikk inn å hentet Jen, selet på henne, og så gikk vi opp i skogen her.
Snøen var kram og tung å gå i, så det ble bare en daffetur. Det er noe jeg liker veldig godt med Jen, hun er med å går tur på den måten jeg liker 😀
Jeg og Amanda gikk mye å svinset rundt i skogen uten så mye mål og mening. Jen er med på akkurat samme måte, og det er så koselig å gå på den måten.  Hun går for å gå også, om det er det vi skal, og det er jo greit. Ikke hele tiden det passer seg å rusle rundt på «søndagstur».
Og så finner vi ett og annet spor..

DSC_1040 (800x450)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..