Vi lister oss

på tur.. Jeg holder nesten pusten, og prøver å være veldig lett på foten når jeg går noen strekninger oppe i skogen her. Selvsagt vet jeg at det ikke er noen reell fare, men jeg synes det ser litt småskummelt ut, så bedre føre var, eller noe sånt 😛

DSC_0937 (674x800)

DSC_0952 (800x450)

DSC_0955 (800x499)

De vet nok hva de gjør de som legger opp tømmeret, men skal likevel bli litt godt når det er borte.

Jen fikk første turen sin med dekken i går, denne vinteren her. Det ble litt diskusjoner om det på tur oppover veien, og vi ende opp med at jeg tok av strikkene som holder dekkenet på plass bak.. det var visst utrolig ubehagelig. Så da var det greit å gå med dekkenet etterpå.

DSC_0935 (800x450)

DSC_0944 (800x450)

Jen har det med å opp i skråningene mange steder, og det er jo greit, noen ganger.. Men noen ganger så virrer hun seg rundt tre, og da må jeg opp å løse henne. Dette skjedde i går kveld også, og når vi sto der midt i skråningen så kom det selvsagt bil 🙄 Så da var det bare å stå rolig til den hadde kjørt forbi, så ikke Jen løp ned til veien.

DSC_0939 (450x800)

Det går greit med Kaos, men Jen hadde en litt rar oppførsel mot han i går. Kaos lå i sofaen, og Jen hoppet opp til han, og «ble» en katt.. Hun gned seg att og fram med hodet på han, og virkelig gnikket. Hun begynte med labbene også, nesten for å massere, men det fikk hun ikke lov til. Vi vet jo ikke om han har vondt eller kjenner noe ubehag noe sted.
De løper og leker sammen ute stort sett til hver dag, og inne er de stort sett samstemte.. (ja ok da, noen ganger er de samstemte 😉 )

DSC04159 (745x800).jpg

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..