Ut på tur

Jeg var veldig spent på hvordan det skulle gå med Jen i helgen, Men det gikk over all forventning.

Vi dro tidlig lørdagsmorgen, og Jen sovnet fort. Vi tok over til Geiranger, fikk skikkelig vinter på turen dit. Og noe senere hadde jeg plutselig denne utsikten..

_20171104_184041 (594x800)

Veldig greit å ikke ha tenkt over hvor vi skulle kjøre på forhånd.
Vi kom dit vi hadde tenkt, og etterpå fant vi ut at vi skulle ta turen til Ålesund. Ble litt sent før vi kom der, men jeg rakk nå å nesten gå meg bort på et kjøpesenter.

Så fant vi et sted å slå oss til ro for kvelden og natta, Jen fikk et tyggebein, og forbausende nok så tverrsnudde hun og løp inn i buret sitt. Den så jeg ikke komme, men hun fikk nå bare ligge der en stund

_20171104_184125 (360x640)

Vi ordnet til mat til oss selv også, og så ble det litt dansing, på tv.. Jen måtte selvsagt være med å se på også

DSC_0915 (360x640)

Så ble det etterhvert tid for å legge seg for den lille..

DSC_0918 (360x640)

DSC04152 (800x533)

Det ble mange timers kjøring, og et par ferjer, men Jen oppførte seg som hun alltid har gjort på tur. Slappet av og sov mye.
Et lite minus er at hun ikke er noe glad i å være alene i bobilen, men det får vi bare trene på.

Jeg var spent på første natten, men jeg sov veldig godt. Madrassen er overraskende god å ligge på, og vi hadde heldigvis bare sommerdyner.. for det ble varmt. Tror vi skal skru ned varmen litt til neste gang.
Badet er helt greit, det er mindre enn på forrige bobil, selvsagt, men likevel litt bedre plass (om man ikke skal dusje..det er nok litt trangt å dusje, men helt sikkert greit nok)
Vi har lys rundt inne i hele bobilen som kan dimmes med fjernkontroll 😀 Det ble plutselig veldig nyttig når det ble mørkt og jeg ikke så noe til Jen lenger.. Vi har også lys vi kan tenne og slukke med bevegelse..

DSC_0092 (800x450)

Søndag ble det å cache seg hjemover, tror vi fant 15 cacher på turen, og det ble noen DNF.. en av de vi ikke fant kommer jeg til å huske, blir garantert å tilbake igjen etter den en gang 😀 Lenge siden vi har vært på cachetur, og det var skikkelig morsomt å være på slik tur igjen. Synd det bare ble en kort tur, og at det er vinter, men forhåpentligvis går det fort til våren igjen 🙂
Så får vi se hva vi gjør, bobilen blir stående hjemme, så da er den klar for tur. Nå er endelig en bestilling jeg hadde inne ang en del utstyr og slik.. sendt også.

4 kommentarer om “Ut på tur

 1. Fytte-katta-fysjameg-skrekk-og-gru, for en forferdelig utsikt på øverste bilde!!! Tror ikke jeg skal ta turen til den kanten av landet :/
  Har du noen idé om hvorfor Jen ikke vil være alene i bobilen? For hun klarer seg jo alene hjemme, og jeg antar hun klarer å være alene i personbilen?
  Jeg må si jeg er glad for å bo på Østlandet og ha muligheten til å cache hele året. Selvsagt kan det komme perioder med en del snø her også, men stort sett kan jeg klare å få funn gjennom hele vinteren.

  Liker

  1. Trollstigen.. var verre enn man ser på bildet 😛 Men helt greit, siden det ikke var så mye trafikk, tror ikke det frister midt på sommeren 😛
   Jen er fantastisk hjemme alene, men i bil.. Hun er ikke så happy lenge i personbilen heller, og litt verre i bobilen. Tror egentlig det har med vanen å gjøre, håper det. Vi får bare trene på det, skal ordne med «overvåkning» så vi ser henne der. Nå hørte jeg henne med det samme hun så at vi gikk et par ganger. Og da har ikke jeg ro på meg til å være borte fra henne, og tror ikke at det hjelper heller.
   Vi har jo så lite cacher i nærheten også, om det skulle vært lite snø en vinter. Må kjøre langt for å finne noen, og så er det fjelloverganger.. Dagene er så korte denne tiden her og utover vinteren litt også, så det blir så lite tid til å cache, om man skulle finne på å kjøre avsted en gang. Men, er jo ikke så lenge til sola snur 😀 😛

   Liker

   1. Skjønte at det var Trollstigen. Har jo lyst til å se den og kjøre den, men vet ikke helt lenger etter å ha sett det bildet…
    Okay. Håper dere finner ut av det, for det er jo alltid greit å ha muligheten til å gå fra henne en liten stund, f.eks. på et event eller noe sånt.
    Det er sant, sånn sett har jo jeg litt mer å ta av her nede, selv om jeg har tatt de fleste trailene.

    Liker

    1. Jeg tenkte ikke på Trollstigen før vi kom der, enda så vet jeg at den er der.. haha. Når jeg plutselig så ned så gikk det opp for meg hvor vi var, så mye følger jeg med.
     Ja jeg regner med at det går seg til, vi er jo å leter etter cacher begge to, og andre steder, så hun bør så absolutt klare å være alene i bobilen etterhvert. Men blir litt enklere (for meg) om jeg kan se henne, og se om hun virkelig ikke trives, eller bare er litt snurt over at vi går fra henne 😛

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..