1. premie på blodspor igjen

Helgen er over, og den var morsom og fin 😀
Jen har hatt en veldig fin helg også, men tror hun ble bra sliten.. Lørdagsmorgen gikk hun og PH blodsporprøve, og det resulterte i 1. premie! 😀 Jeg vet jeg skryter fælt av Jen, men jeg synes det er veldig morsomt at hun jobber så bra. Er veldig klar over at plutselig kommer det en prøve eller noe som hun slettes ikke vil, eller ikke får det til, men hører med det også.

DSC04076 (533x800)

Når Kaos kom tilbake i går så trodde jeg det kom til å bli full fres her resten av dagen. Kaos og Jen var ute sammen litt, og løp noen minutter. Når de kom inn så var begge to helt rolige, og det var de resten av kvelden 😯 (ja bortsett fra når det kom besøk da..) Kaos er stort sett rolig, men Jen er jo høyt og lavt etter Kaos og egentlig en sann plageånd i perioder, men i går var hun helt utslitt. Hun var så rolig at det nesten var kjedelig.. 😛
Fikk forresten erfart at Jen er vakthund så bra som andre vakthunder i helgen. Det skal ikke være lett å komme seg inn her ubemerket ser det ut til, og hørtes bra også. Greit at det er hundevante folk som ikke lar seg skremme så lett som oftest kommer..

Det har vært mye «trafikk» av mange her i helgen, og til tider litt for mye inkludering..! Jeg er bra slepphent med hva Jen får lov til, men det finnes noen grenser.. Vel, barn er barn, og her snakker jeg ikke nødvendigvis om de minste barna 😉

I kveld er det forresten ikke like rolig her hjemme, filmet et par minutter av hundene.. Har ikke fått lastet opp, så skal se om jeg får gjort det litt senere, nå skal jeg nokså snart på førstehjelpskurs, med fokus på de firbeinte 🙂

2 kommentarer om “1. premie på blodspor igjen

 1. Gratulerer med super-Jen! 😀 Klart hun blir sliten etter noe sånt, det er ingen tvil om at hunder blir mer slitne av hode- (og nese-)arbeid enn gåturer. Og igjen: du har all rett til å skryte 🙂

  Liker

  1. Takk 😀 Jeg synes jo at det er så morsomt 😉
   Alle ungene og barnebarna var hjemme også, og Jen er jo vant til «bare» oss, så ble nok mye for henne, men hun takler det helt fint. Og hun har hele tiden anledning til å trekke seg tilbake, noe hun ikke gjorde, bortsett fra lørdagskvelden.. da forsvant hun langt inn i sengen sin.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..