Jubileum og overraskelse

Overraskelsen var til Jen i går, når buret forsvant og hundesengen dukket opp.
Jen la seg likt med meg, og hoppet rett opp i sengen, vår.. En godbit lokket henne ned, og oppi sengen hennes selv. Hun var nok ikke helt overbevist, men la seg ned uten videre, og jeg bare la dynen over henne. La meg i sengen vår, og lå å snakket med henne litt. Sengen er ikke så langt fra vinduet som står oppe, og det blåste bra ute. Jen lå å hørte på vinden litt, men så fant hun ut at det var like greit å legge seg å sove. Jeg lå med lyset på litt, i tilfelle.. Men var bare å slå av lyset, og forberede seg på en spennende natt..
Halv åtte i morges var det ei som sto med framlabbene oppi sengen vår å slikket på meg 😀 Da ble det en halvtime i sengen vår 🙂
Hvordan det blir framover vet jeg ikke, men synes mye er «vunnet» når første natta gikk slik. Ble ikke noen bilder, siden jeg ikke ville forstyrre henne, men Jen stilte velvillig opp for fotografering i kveld

Seriøst!? Ikke dette vi ble enige om!

DSC04023 (800x533)

Ok, sånn ja, får jeg godbiten du lovde meg nå så er det greit 😉 DSC04026 (800x524)

Det «stikker» litt å ta fram igjen sengen som Tore laget til Amanda, men den er så fin å grei så må jo bare bruke den. Den er selvsagt stor til Jen, men blir vel ratt flere der etterhvert..

Jeg og Jen gikk en fin skogstur i dag også, hun er så fin å gå med for tiden, og så moro å se hvor mye hun koser seg på tur. Vi bruker like lang tid på disse turene som før, og vi synes det er viktig for hunden sin del.
«En» vi snakket med for en tid siden snakket også om akkurat dette, i forhold til spor og jobben til hunden. At hunden får tid til å snuse, utforske og sjekke, så den ikke blir slik at den blir revet av alle spor og lukter, så den begynner å «stresse» og ikke tar seg tid når den «skal» ta seg tid.
Selvsagt er det forskjell på turer, men i skogen og på fjellet er det koselig å bare rusle avsted, og har man hund så bør og må man også huske på at det ikke bare er på våre premisser turen er.

Så holdt jeg på å glemme jubileet 😀 Jeg er dårlig på å holde oversikt på slik, så greit når man får en påminnelse fra wordpress.. og da sier det seg selv at det har med bloggen å gjøre. I dag er det 6 år siden jeg startet denne bloggen her 😀 Det er lenger siden jeg startet første bloggen, men den forsvant..
Det har uansett vært seks helt spesielle år, gleder og sorger ❤ Så får tiden vise hva og hvordan de neste årene blir.

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..