Overrasket på tur

Ble litt annet vær i kveld, men fremdeles veldig flott høstvær. Vi fant ut vi skulle gå en tur med Jen.
Jeg er «alltid» veldig flink til å ha på meg klær som vises godt og/eller refleksvest om høsten, også på dagtid, pga jakt.
I kveld hadde jeg på rosa fleecegenser så tenkte det var nok, det var det også, en stund.. Det jeg ikke hadde tenkt på var at vi gikk litt sent, ble borte et par timer.. og da ble vi overasket av mørket! Jeg vet jo at det blir fort mørkt denne tiden, men da vi gikk så tenkte jeg ikke så langt. Er heldigvis ikke så mye trafikk oppi skogen her da (selv om vi gikk deler av turen langs veien oppi her). Heldigvis kom jeg etterhvert på at jeg kunne slå på lommelykten på mobilen, det hjalp litt 🙂 Og på neste tur er det på med refleksvest.

Jen satt å så på tv i går kveld, 71 grader nord.. hun syntes de hundene bråkte litt mye. Men tror hun syntes det så litt morsomt ut med hundekjøring, så jeg sa til henne at til neste år skal vi kjøre kickbike 😀 Jeg har ikke syklet med hund siden vi hadde harehund, og det ende i skogen 😛 Synes det er litt mer «skummelt» med vanlig sykkel, man har litt mer kontroll med kickbike, tror jeg.. men det finner jeg fort nok ut.

DSC03975 (800x791)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..