En dårlig start på uken

Fredag, dag fem i uken, og tre av dagene med migrene! Jeg «hater» slike uker, blir så sliten, og energien havner på nullpunktet.
Nå er det helg, har fint lite planer, så håper resten av uken blir en opptur.

Jen har jo fått ny seng, men lurer på hvor lurt det var.
De to siste kveldene har Jen ligget i sengen sin, og vi sittet i sofaen 😯
Hun lå litt i sofaen i går kveld, men så ble hun «borte» igjen, i sin egen seng.

DSC_0549 (800x450)

 

 

6 kommentarer om “En dårlig start på uken

 1. God bedring! Håper migrenerunden er over for denne gang, og at du får en fin helg.
  Åh, den senga så deilig ut! Jeg kan overta den hvis du ikke vil at Jen skal ligge i den 😉 Er på jakt etter ny seng til Nairo nå også. Ikke at han ligger så ofte i noen av de to sengene han har, men jeg vil ha en myk seng til han også, i tilfelle han vil ha det. Han er jo ikke gammel ennå, men han drar jo på årene, så det er greit at han kan velge å ligge i noe mykt.

  Liker

  1. Hehe, jeg har sett på disse sengene i noen år.. Ikke mange som selger de i Norge, og så koster de «litt».
   Denne utgaven her har slik «spesielt» skum i midten.. Jen har ikke behov for noe slik, og hun er så lett at jeg tror ikke det har noe å si uansett. Men den er myyk 😉 Var bare tilfeldig at det ble en slik madrass i den, de hadde bare den utgaven der jeg kjøpte.
   Når jeg ser hvor mye Jen bruker den nå, så tror jeg det blir en suksess til vinteren også.
   I går kveld når jeg skulle legge meg så spurte jeg Tore hvor Jen var, trodde hun kanskje hadde gått på soverommet. Men hun lå innerst i sengen sin, og sov godt. Så henne ikke i det hele tatt. Hun kom fram når jeg gikk å la meg..

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..