Tyggebein av elg

I vår Fikk Jen et tyggebein av elg, som var stor suksess. Jeg syntes disse var mer kraftige og varte mye lenger enn de «vanlige» tyggebeinene.

DSC02712 (800x659)

Jeg har sett etter slike bein flere ganger etterpå, men har ikke funnet de 😦
For litt siden satte jeg meg ned for å lete! Fant en svensk nettbutikk som hadde de, men de kunne ikke sende til Norge. De kunne sende andre varer men disse beinene og sikkert noe til, fikk de ikke sende. Da var det å lete videre. Fant noen få butikker i Norge, men de solgte noen andre (ikke elg) , og de som var av elg var små.
Fant ut hvem som laget de, de er fra Finnland.. (Rauh) Så da sende jeg en melding til de, og fikk navnet på noen butikker. En av de var finsk.. en annen har lagt ned.. og de to andre var butikker som ikke sender. Så da var jeg like langt!
Fant noen utenlandske butikker som hadde hatt de.. men siden det er sesongvare, så hadde de ikke beinene inne nå.
Jeg var nære på å gi opp og bare fortsette med de «vanlige» tyggebeinene, men så plutselig fikk jeg et treff 😀 Og var rask til å sende en bestilling! De hadde ikke den aller største størrelsen inne de heller, men disse (25 cm) er mer en godt nok. Er samme str som det første Jen hadde. (Det første tyggebeinet var med i en «hundepakke» fra et sted som ikke driver med slik lenge)

Nå tror jeg det en hund (eller to..) som skal bli fornøyd her 😀

DSC03857 (800x534)

 

4 kommentarer om “Tyggebein av elg

 1. Innimellom er det godt å være sta :p
  Spøk til side, når man først finner noe både tobeinte og firbeinte er fornøyd med, så er det greit å handle inn litt. Jæskla irriterende at Nairo er så kresen. Like jæskla irriterende at jeg er så kresen på hva jeg vil gi han 😉

  Liker

  1. Ja 😀
   Jen ser ikke ut til å være så veldig kresen 😛 Men jeg er nok litt kresen på hva hun skal få, og hun og jeg er nok ikke alltid enige, haha

   Jeg driver å ser på tørrfôr til henne, hun skal jo over på voksenfôr etterhvert, og jeg sliter litt der. Hun kan sikkert spise «hva som helst», men jeg vil ikke gi henne «hva som helst».. Så greit jeg har litt tid på meg.

   Liker

   1. Kan du ikke gå for noe av det du har gitt Amanda og Kaos tidligere? Du er jo supergrundig når du titter rundt etter fôr, og jeg er sikker på at noe av fôret du har gitt tidligere er bra nok for Jen også 🙂

    Liker

    1. Jen kan ikke ha et fôr med for mye fett ser jeg, vil helst at hun kan spise seg «mett», så vi må ned i fettprosent. Samtidig vil jeg ikke for langt ned i fettprosent..
     Kaos går nok snart over til senior fôr.. Så da blir det uansett to forskjellige fôr.
     Nå finnes det jo så mye bra hundefôr, at det bør overhode ikke være noe problem å finne noe, men til flere type som finnes, til mer «kresen» blir jeg. Jen blir nok fornøyd uansett 🙂

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..