Regn, camper, sitt og ferieslutt

Dagen startet med regn, og har regnet mye av dagen. Vi har vært en snartur på butikken for å handle inn litt til neste uke.. da er det jobb igjen, og greit å ha litt basis varer på plass igjen.

Jen er veldig «morsom» for tiden, er tydelig at valpetiden har gått over til unghund.. skal ikke si så mye mer om den enda, blir sikkert verre o_O

Har ikke ryddet ut av bobilen enda heller, rart hvor mye morsommere det er å ha ting inn i bilen, enn å ha de ut igjen. Kanskje det har noe med at det som skal ut igjen er skitne klær, tomme flasker/bokser, maten fra kjøleskapet, sengeklær må luftes, hundekopper rengjøres osv osv. Jaja, er heldigvis ikke klar for å rydde den for vinteren enda.

Vi var innom en utstyrsforretning for campingvogner, bobiler og slik.. i sommer. Og det var morsomt 😀 Så mye flott og fancy som man kan få kjøpt 😀 😀 😀 Men det jeg la merke til, som jeg faktisk kunne tenkt meg, var denne (opuscamper)

DSC_0411 (800x450)

Den var så fantastisk smart! Skikkelige senger, sto u-sofa,  toalett, kjøleskap/boks, vask, to gassbluss osv osv. Jeg ble trolig imponert av den, med tanke på hva jeg hadde i tankene.. Hvem husker ikke Combicampene som var før, og kanskje er enda.
Ikke var prisen så gal heller, ca 180.000 kr tror jeg. Nesten så det hadde vært fristende som et alternativ til bobilen jo..

Søndag

Jeg kom ikke lenger med innlegget jeg startet på i går, plutselig dukker det opp noe.

Jen var ute og skulle leke litt, men det ble litt kjedelig når man var alene. Greit man har noen å posere for da..

DSC03441 (800x521)

DSC03447 (800x534)

DSC03457 (800x554) (2)

Kan vel ikke akkurat si at Kaos er så lydig, men noen ganger glimter han til.. og «sitt» kan han (ofte), i motsetning til noen andre..

DSC03477 (800x534)

DSC03479 (800x528)

Joda, Jen satte seg hun også, etterhvert 😛

I morgen er jobb igjen, litt spent på Jen da. Hun har såvidt vært alene litt i ferien, men det er lite. Og å være alene i bobilen er ikke morsomt, ihvertfall ikke om hun ser at vi går.  Så jeg er glad vi har kamera hjemme,så jeg få sett litt hvordan hun er. Det gikk jo så bra før ferien, og jeg glemte jo å inn å se i lange perioder også 😯 Så får krysse fingrene for at det går greit etter ferien også 🙂

Ferien har som vanlig gått fort, været har vært litt av hvert. Har ikke år gjort/vært på annet enn en liten del av hva jeg tenkte, som vanlig! Men Lofoten og Halden som var de to viktigste er gjennomført 😀

2 kommentarer om “Regn, camper, sitt og ferieslutt

 1. Den moderniserte combicampen så virkelig lekker ut! Helt klart noe helt annet enn de gamle, for de var jo stort sett bare telt. Hvis jeg noen gang blir rik, tror jeg at jeg kunne tenkt meg en ombygget kassevogn. Sånn at det er et bo-/soveareal bakerst, og så vanlig bil foran. Uansett om det er 2- eller 5-seters. Blir som en mini-bobil, men uten bad og kjøkken.
  Lykke til med alene-treningen igjen, håper det går smertefritt!
  Sommeren har gått litt for fort i år. Men jeg er utrolig glad og takknemlig for at dere fikk til å komme nedover, det besøket lever jeg lenge på ❤

  Liker

  1. Ja jeg falt helt for den, og så fint i skog og fjell 😀 Ja andre steder også.
   Jeg har funnet ut at jeg liker veldig godt bad og kjøkken i bilen også, men er jo alt etter hva man er vant til, vil ha og har bruk for.
   Takk, jeg håper det, men burde kanskje ikke ha skrevet noe om det 😛
   Jeg er også utrolig glad for at vi kom oss nedover, og vi kommer igjen ❤

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..