Kaos på tur

Må jo ha en video av Kaos også 🙂
Siden det er så varmt kan han ikke gå tur på dagen, ettermiddagen, eller tidlig kveld. Så planen var å stå tidlig opp i dag, selv om det var helg.
Jeg regnet jo med at Jen skulle vekke meg, og det gjorde hun, halv åtte! Det var ikke mye tidlig, men jeg ordnet Jen, og tok med Kaos på tur.
Det var litt varmt, men ikke slik veldig plagsomt. Men så var det disse j**** fluene! Det ble bare en times tur, men hadde det ikke vært for fluene hadde vi gått litt lenger. Kaos koste seg på tur, er heldigvis vann flere steder. Får se om vi står tidligere opp i morgen.. de må da sove fluene også?

Er ikke mye kontakt med Kaos på filmen, men det blir litt nå og da når vi går. Men han går jo foran (er man sjef.. 🙄 ) men han kommer tilbake og ser på en når han vil ha kontak, litt pussig der. Og så snakker vi mye sammen på tur, han svarer ikke så veldig mye.. men han liker han at man går å snakker, så han er god på å lytte. Og ellers får han bare rusle avsted 🙂

About the Author

Posted by

Kategorier:

Kaos, Hverdagsblogg

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: