Jen ved skytebanen

I går ble en litt rolig dag, men i dag ble det litt av hvert. Vi avsluttet med å reise bort til skytebanen alle sammen. Mens Tore var inne å skjøt, så ruslet jeg og Jen litt utenfor.
Det gikk over all forventning synes jeg, til å være første turen dit.

Jeg filmet litt, men ble litt så som så. På ene filmen synes jeg ikke Jen helt komfortabel, men for meg så ser det ut som det er det hun lukter på eller går etter som gjør det. Men kan jo være hele settingen også, det var når vi nesten ferdige og skulle bort til bilen.

 

 

 

 

6 kommentarer om “Jen ved skytebanen

 1. Jeg synes hun ser helt uberørt ut. Ikke reagerer hun på skuddene, hun snur ikke, hun bare går og snuser. Selv Nairo, som bare hørte lyden fra videoene, reagerte med å bjeffe nå :p

  Liker

  1. Jeg syntes hun var litt annerledes på siste videoen, men det ser ut som det er andre ting enn skuddene. Tore kom like etterpå mens det fremdeles ble skutt der, og Jen ble overlykkelig 😊
   Vi gikk utenfor der en god stund, og det fikk langt over hva jeg hadde håpet på. At hunden «kvepper» til når skuddet kommer synes jeg er godt innafor, så lenge hun ikke blir redd, løper «ut», eller andre ting.
   Skudd er jo noe hun bør bli vant til, så blir nok noen turer til etterhvert 😊 Og det er veldig spennende og morsomt å være med Jen på alt dette 😊

   Liker

   1. Jeg synes egentlig ikke jeg ser noen forskjell, men det kan jo være du plukket opp ting der og da som jeg ikke klarer å se på videoen. I tillegg er jeg langt fra noen ekspert, men jeg klarer jo å lese hunden bittelitt da. Og jeg ser den samme interessen for lukter, jeg ser ikke noen forskjell på hale eller ører.
    Utrolig deilig at hun er så stødig! Så dere må bare jobbe videre på det fantastiske grunnlaget hun har!
    Har du forresten sett hva slags momenter det er på en MH? En av de er en stående firkantet innretning hvor en medhjelper hunden ikke ser drar opp en kjeledress i denne firkanten like foran hunden. Så skal jo personen som er utdannet MH-“leser” tyde hundens reaksjon. Ei FL-tispe jeg så på på en MH en gang gjorde et så ekstremt utfall at “dommeren” ville avbryte hele testen umiddelbart. Men når han så observerte tispas neste reaksjon, bare et par sekunder etter utfallet, så lot han henne fortsette. For etter dette utfallet gikk hun rett frem til kjeledressen og luktet på den, først litt varsomt, så med en blanding av likegyldighet og glede. Det er det mest imponerende synet på avreagering jeg noen sinne har sett, og jeg ble så stolt!

    Liker

    1. Ja det er veldig godt at hun er så trygg på så mye, det gjør det enklere med å prøve nye ting 😊 Ja, MH er veldig morsomt å se på, har nok sett en del av det på nett 😄 Er en del som får seg en overraskelse eller to når de går den. Men ser veldig spennende ut å gå den..
     Ja er jo avreageringen som sier noe om hunden, mener jeg.
     Vi trener som bare det i helgen, med utstillingen! Jen er plutselig ikke så «rolig» blant hunder og folk.. Så dette kan bli veldig spennende, her er det mye hopp og sprett gitt. Og nå som dt har gått så fint lenge 😥 Men men, vi meldte oss på for å trene på det, og se hvordan dt er. Så vi får krysse fingrer og poter og håpe det beste. Ikke kan jg berolige meg selv med at vi ikke kjenner noen her heller, har allerede truffet på kjente 😊 Men vi får ta det som det kommer, og er kjempefin miljøtrening 😄

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..