Bytur

Vi dro til Lillehammer i dag, og benyttet selvsagt anledningen til å ha med Jen. Jeg tok med Jen bort på togstasjon, men der var knapt med folk, og ingen 🚂.  Vi gikk ute litt likevel, og så gikk jeg sjekket togtider. Fant ut at vi rakk en fin tur opp i byen før neste tog skulle komme, så da ruslet vi oppover gatene. Det var ikke så mye folk men litt var det nå, og Jen spaserte pent forbi, til og med forbi en valp som ville hilse. Så kom vi til gågata, og vi gikk den til enden, før vi gikk nedover igjen. 

Selvsagt gikk ikke Jen pent «på plass» hele veien, men folk gikk forbi oss, møtende, syklister, folk med krykker osv, og Jen gikk veldig fint. Det var nok en del som skjønte hva vi drev med, for var en del som smilte og så på oss.. Om det ikke var fordi vi var så søte da 😎 😂 Neida, jeg snakket mye med Jen, roste henne og puttet i henne godbiter, så det var nok veldig tydelig at vi trente litt. 

Når vi nærmet oss togstasjon igjen så så jeg at toget sto der, men jeg regnet med at det ikke skulle dra før litt senere, så vi skulle rekke det. Da vi var midtveis i siste fotgjengerfeltet så måtte Jen plutselig klø seg på nakken.. Da setter man seg selvsagt og klør, jeg var veldig rask med å hente henne 😂 

Vi kom ned til perrongen, toget sto der, og jeg tok et bilde! Det blir veldig lite bilder på slike turer, jeg holder alt fokuset på Jen og det rundt. Nå var det en del folk ute på perrongen også, så da gikk vi bortover, og Jen oppførte seg eksemplarisk nå også, til å være en valp på 6 mnd 🐶 Vi stoppet opp litt for å trene litt på kontakt osv, og da kom det et tog! Og toget kom på sporet som var helt inntil perrongen. Jeg tenkte at dette kom Jen til å reagere på, men neida 😊 Hun så litt på det, og det var det. Vi trente litt til, før toget kjørte, og så gikk vi tilbake til bilen. 

Vi kunne trent mer, men alt hadde gått så fantastisk bra, og det ble mye for Jen i forhold til hva hun er vant til, så jeg syntes det var fint å avslutte mens alt var på topp. 

På tur opp fra togstasjon til gågata og ned fra gågata ble det litt snusing her og der. Jeg synes det er veldig greit når området er slik at det passer. Etter selve gågata var det ikke rom for snusing, der foregikk så mye at vi måtte holde fokus.

For andre hunder er det kanskje ikke så voldsomt, men Jen er ikke vant til så mye av dette, og hun er bare 6 mnd enda, så jeg er kjempestolt av henne i dag 💜

2 kommentarer om “Bytur

 1. Jeg har sagt det før, og kommer sikkert til å si det flere ganger, men jeg sier det nå også: sånne opplevelser er gull verdt! Og når man klarer å avslutte på topp, er det enda mer gull verdt! Og så blir man så stolt og så glad inni seg at man aller helst har lyst til å juble! Hurra for dere to! 😀

  Liker

  1. Ja det føles veldig godt 😀 Jeg vet at mye kan forandre seg, og ting kan skje også, men vi koser oss nå mens vi trener 🙂
   Det er veldig fristende å fortsette når alt går bra, men da er det fort at det plutselig ikke er så morsomt for hverken to eller firbente når man avslutter.
   Jen er nå veldig fin å trene med også, så jeg skal ikke ta all æren av at det går så bra, «utgangspunktet» har mye å si, og så var det denne staheten da.. 😉

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..