Et helt halvt år

Jen hadde nesten fødselsdag i går, 1/2 år 😀 Det vil si at hun har bodd her fire mnd! Det er jo egentlig ikke så lenge, men i valpetiden er det lenge!

Jen feiret halvårsdagen med siste kveld på valpekurset. Det gikk som vanlig.. og så skulle vi ut på «byvandring» til slutt, og det gikk ærlig talt ikke så bra. Heldigvis hadde hun som vanlig på selen, så da var det ikke så  galt at hun lå i selen. Hun gikk veldig fint «mange» meter litt først på, og så ble det nok litt mye, og litt sliten Jen, så da fikk hun bare gå tur..
Men hun gikk greit i forhold til trafikken der det var trafikk, hun gikk over bruene uten problem, til og med utleggsbru. Så det er jo positivt, selv om hun mesteparten av tiden var opptatt av å komme fremover noen hakk raskere enn meg.  Vi har passet på dette med forskjellige underlag der det har passet, og ser ikke ut som om hun bryr seg i det hele tatt.

Vi trener litt på forskjellig, blant annet å gå etter vei, og nå en kveld gikk det plutselig opp for meg at det det kan bli en og annen morsomme episode.
Det kom en syklist mot oss, og mange hunder er veldig ivrige på syklister.. Jen oppførte seg forbausende bra, så jeg måtte jo bare rose henne, «brraaa, såå fliink!», joda, syklisten lurte sikkert på hva jeg mente han gjorde så bra.. Neida, jeg håper at om han hørte meg så forsto han hvorfor og til hvem, hvis ikke så ble han sikkert bare glad 😀 Jeg går jo å snakker mye til Jen mens vi går også, selv om vi møter på folk.. eller går forbi hager.. og det blir mye ros. Folk flest ser jo at jeg går med hund og skjønner nok hvorfor 🙂

Jen og Tore fra siste blodsporet

DSC02729 (800x534)

 

Jen og Kaos undersøker fra hver sin kant

DSC02749 (800x533)

Vanligvis er Jen klin inntil Kaos så fort hun har sjansen, ikke ofte hun står på en annen side enn han. De har løpt gjennom tunnelen «samtidig» noen ganger også, utrolig hva de får til.

Til helgen skal jeg og Jen prøve noe spennende, som jeg håper det blir mer av senere i sommer/høst. Hva det er? Tja, følg med 😉

12 kommentarer om “Et helt halvt år

 1. Hipp hurra for halvtårsdagen! Stor jente, jo! 😀
  Hmmm…jeg holdt på å gjette på jegerprøven, men den skal vel strengt tatt ikke Jen ta, så da er det nok ikke det dere skal. Rallylydighet? Agility? Sauegjeting? :p

  Liker

  1. Ja, stor jente 😀 Hun var 18 kg nå, men hvor de er vet jeg ikke.. 😛
   Hehe, nei, ikke noe slik, eller lignende. Vi skal på event forresten, men det er ikke nytt for Jen, så det er ikke det heller 😉

   Liker

 2. Se der ja, en kilo til nå, så er hun over Nairos toppnotering 😀
  Nei da vet jeg ikke gitt. Får bare smøre meg med tålmodighet og se hva du forteller når det er gjort 🙂
  Jeg har fått litt eventdilla i år tydeligvis, det var jo mange rundt påsketider, og nå er det vel 3 frem til midten av juli, hvor det siste er mitt eget faktisk. Og 2 av de, inkludert mitt, er eventer fordi man får suvenir, men det første, nå til lørdag, er et bursdagsevent med cacheslipp og FTF til eventdeltakere, så det blir helt sikkert bra 🙂

  Liker

  1. Vi får sette de to ved siden av hverandre i sommer, da er jo Jen enda tyngre, så hun kommer jo til å være såå mye større enn Nairo 😉
   Skal se om det kommer en tyvtitt på lørdag 😉
   Vi har vært på bare ett event i år, tror jeg. Men blir to på lørdag, så får vi se resten av året, blir forhåpentligvis noen til.
   Hm, når og hvorfor er det suvenir? Cito?

   Liker

   1. Hun kommer til å være kjempestor! 😀
    Så bra! 🙂
    Det er suvenir på vanlig event 1. og 2. juli (noe Canada-greier), og 15. og 16. juli, det er starten på årets challenge fra geocaching.com.

    Liker

     1. Man må ihvertfall delta på et event 15. eller 16. juli for å komme i gang med årets challenge 🙂
      Hva var den i forfjor da? Jeg husker ingen av de lenger, bortsett fra det året man måtte ta minst en cache hver dag i august, og den challengen hatet jeg…

      Liker

      1. I forfjor var det en med D 5, en mystery, en med x antall favorittpoeng, og et par til tror jeg. Veldig grei, og innenfor hva jeg fikk til. 😀 I fjor ga jeg vel opp før vi begynte..
       Ser utom vi kan få trøbbel med den i år ser jeg, pga når den starter, får se hva vi gjør
       Ja den med en hver dag en hel mnd var jo litt spesiell.. 😕 Vi hadde ikke sjans til å få det til.

       Liker

       1. Ah, det var det ja. Joda, den klarte jeg. Og jeg klarte vel den i fjor også. Og jeg skal jaggu gjøre mitt for å klare den i år og 😉 Men kommer det en til med en pr dag, dropper jeg det totalt. Ingenting har ødelagt cachegleden min så mye som å måtte finne en hver dag, og jeg akter ikke å la caching ødelegge for caching!

        Liker

        1. Tror det var flere som gikk på en smell det året det var en hver dag osv, for oss var det veldig greit siden vi overhode ikke hadde mulighet til det uten å flytte da.. 😛 Så er nok ikke alt som er like lurt 😃

         Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..