En av få

Jeg vet jo at rasen bayersk viltsporhund ikke er høyt oppe på listen over antall hunder, men at det var så få var jeg egentlig ikke klar over (fikk hundesport i går og der står antall registrerte av hver hund innenfor gruppen de tilhører), I fjor ble det registrert 18 bayersk viltsporhunder, det er ikke mange. Jeg vet ikke, men antar at Jen og hennes søsken ikke blir registrert før nå i 2017, om de ikke bruker fødselsåret. Blir uansett spennende å se hvor mange det blir i år 🙂

I ettermiddag tok jeg med Jen en rask tur oppi skogen, og der møtte vi nabokatten. Hun bor sammen med en hund fra før, så hun er vant til hund. Nå var både Jen og pus interessert i å hilse, så de snuste på hverandre. Men så snuste Jen litt for mye.. så pus kom med labben. Men de skiltes som venner 🙂

Vi har jo stengt av den delen av stuen som sofaen er i. Her ser dere sperringen fra den andre siden..

DSC_0283 (800x450)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..