Skogstur, drøm, bobil og klokken

Jen fikk sin første «skikkelige» skogstur med bånd i dag. Gikk opp for meg at vi har hatt henne løs hele tiden på tur, og at det kunne være greit å venne henne litt mer til selen og kobbel. Vi skal snart på tur, og da må hun bruke kobbel uansett.
En annen ting vi har gjort svært lite av, er å være der det er trafikk.. Vi bor ikke ved den mest trafikkerte veien her. Men akkurat det blir det får vi trent mye på når vi skal på tur, så vi får håpe det går greit.
Skogsturen med sele og bånd gikk som en drøm i dag, mye enklere enn halsbånd og kobbel da hun startet med det.
Vi var å sjekket den «fargerike drømmen» min også..  (en cache). Den hadde det greit, og Jen syntes det var spennende oppe der 😀

DSC02014 (800x618)

DSC02040 (800x554)

Jeg startet å ordne til litt med bobilen i helgen, og selv om jeg ikke følte meg så bobil klar når jeg startet, så kom det fort tilbake 🙂 Badet er vasket, soverommene..kjøkken og stue, ja dere aaner ikke hvor stor den bobilen er, haha.
Jeg er veldig spent på hvordan Jen takler det å være med i bobilen, og for å ikke glemme, å sove i den. Men hun har jo ikke så mye valg, så vi får krysse fingrene for at det går greit, kan bli fullt i sengen.. Det er ihvertfall ikke aktuelt å ligge «løs» i bilen om natta.

De fleste stilte jo klokken i helgen, og jeg er vanligvis mildt sagt mindre glad i denne greia med å stille klokken to ganger i året. Og spesielt om våren.. men nå i år så passer det meg bra , trodde aldri jeg skulle mene det o_O
Men en ting som er litt dumt, det ble plutselig veldig mørkt om morgenen igjen. Heldigvis så jeg det like før vi gikk ut i morges, så jeg trev med meg hodelykten før vi gikk ut. Med liten valp som skal på do så er det greit å se litt.. Men blir jo lysere etterhvert, igjen!

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..