Jen roter seg bort

Etter jeg la meg i gå kveld så kikket jeg ned i buret til Jen, og der så jeg ingen Jen.. Nå var jeg rimelig sikker på at jeg hadde henne med når jeg la meg, og hadde henne inn i buret også. Men det var ingen Jen å se der. Jeg sto opp for å sjekke, og da kom det frem en liten snute..

DSC_0216 (281x500)

Det ser ut som hun ligger rett under ullteppet, men det gjorde hun ikke. Og jeg var litt redd for at hun skulle rote seg inn for mye, så jeg fjernet ullteppet, da ble Jen slik

DSC_0217 (800x450)

Dette så litt mer trygt ut, så da fikk hun bare ligge. I morges hadde hun laget seg en skikkelig «bosso», og jeg måtte faktisk dra henne ut av buret (igjen). Det er nok litt tidlig for henne når jeg står opp, men hun våkner og vil ikke være igjen heller, så da får hun bare bli med meg opp.
Så er det rett ut, på badet med meg, ingen frokost før etter vi er ferdig på badet, og etter frokosten på kjøkkenet er det å ut igjen.. Og så er det noen minutter inne før vi drar på jobb. Kaos er igjen hjemme, noen ganger ute og noen ganger inne, ettersom hvilket vær det er og når vi drar.

I ettermiddag har ikke Jen sovet i hele tatt. Tore tok med Kaos til skogs, så jeg trodde Jen skulle benytte anledningen til å sove da, men neida. Isteden var hun veldig behjelpelig når jeg skulle dra frem kjøleskap og fryseskap for å støvsuge/vaske bak de. Hun var såpass behjelpelig at hun tok på seg ansvaret for å starte støvsugeren..

Jen er glad i å balansere, og klatre.. hurra for skogen.

DSC01823 (800x533)

DSC01824 (800x533)

Før jeg rakk å ta tredje bildet med alle føttene oppå, så hoppet hun ned. Er typisk at jeg synes hun er i et fantstisk flott «motiv», men akkurat like før jeg tar bildet så forandrer hun på det. Vet ikke hvor mange bilder jeg har av henne og Kaos sammen, og alle blir stort sett bare noe rart.

Nå er det på tide med kveldsmaten, den spises ved åttetiden, en veldig grei tid å spise på. Apetitten er like stor, er et par ganger hun ikke har spist opp hele «lunsjen» sin, men slik må man regne med noen ganger. Hun holder seg fin å slank, og det ser normalt ut det som kommer ut igjen også.

 

 

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..