Litt om Jen

Jen er en Bayersk viltsporhund. Jeg hadde knapt nok hørt om rasen tidligere, så det var morsomt og spennende å lese om den når Tore hadde bestemt seg for at han ville ha denne rasen.
Tiden før Jen ble født var lang, jeg har aldri «vært med» på denne tiden før, så det var mye spenning og nedtelling 😛
Vi fulgte med Gina under drektigheten, «fødselen» og tiden etter fødselen. Vi visste at det så ut til å bli mange valper, men ikke hvor mange av tispe/hannhund. Og det var mange flere som var interessert enn det kom valper, så dagene før vi fikk beskjed om at det ble valp på oss så vekslet jeg mellom «vi får nok ikke valp» til «klart vi vår valp».
Da Tore leste meldingen om at vi fikk valp, tidlig en morgen så sto jubelen i taket her. Jeg hadde egentlig ikke helt skjønt hvor mye jeg egentlig håpet og ønsket en valp 😯 ❤ Men jeg tror at det kanskje hadde vært litt annerledes om vi ikke hadde fulgt så godt med på forhånd.
Selv om tiden gikk sent så gikk den også fort. Oppdateringene var mange både på hjemmesiden og fb. Noen ganger så var det nesten så jeg syntes oppdateringene gjorde at ventetiden ble ekstra lang o_O
Gjennom hjemmesiden og fb fikk vi også fulgt godt med på alt valpene var med på, og der tror jeg de har fått et veldig godt grunnlag. Valpene var med på så utrolig mye forskjellig både ute og inne, og det var tydelig at oppdretterne la ned mye i å gjøre valpene trygge og fine på alt rundt de.
Vi var å besøkte de etter noen uker, da visste vi ikke hvem vi skulle få. Jeg hadde en liten favoritt, men som jeg sa når vi var der, vi kom uansett til å få den fineste og beste valpen. Det ble ikke den jeg hadde som en liten favoritt, men vi fikk den fineste og beste ❤
Å finne ut av hvem som passer best hvor av så mange valper og potensielle valpekjøpere er nok ikke alltid så enkelt, men jeg føler at vi har vært veldig heldige med vår Jen. Det blir veldig spennende og morsomt fremover, både med Jen og de man får fulgt med på av søsken.

Nå er kennelnavnet offisielt, og Jen sitt fulle navn er Jølstrajegerens Jen. Og som den flotte bayeren hun er så må hun da ha sin egen logo (logoen har vi fått av oppdretter)

Jen – Kopi

 

 

Jen_2 – Kopi

Denne logoen blir nok å pryde et par ting etterhvert.. 😉
Hjemmesiden til oppdretterne finner du her Jølstrajegerens og inne på hjemmesiden er også valpebloggen. Kan også lese om rasen inne der, og følge Gina sin tid fra valp til voksen, og som mamma til valper selv. Det er veldig morsomt å kunne lese og følge med på, og jeg fikk nesten «panikk» når jeg oppdaget at den var borte et par dager, men det var bare under navneskifte, puh!

 

DSC01665 (800x730)

2 kommentarer om “Litt om Jen

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..