Veterinærbesøk

Jen har vært på sitt første besøk på veterinærklinikken i dag, forhåpentligvis blir det ikke ofte vi er der, men vaksine må til.
Alt var i orden, og hun veier 7,7 kg, og 32 cm høy. Jeg synes høyden er litt mer spennende enn vekten 🙂
Jen var utrolig rolig når vi var hos veterinæren, og vi fant ut hvorfor når vi skulle dra igjen, hun hadde på halsbåndet.. Vi må nok være mye flinkere til å bruke halsbånd og sele fremover. Kanskje vi bør tenke på at det skal festes et kobbel der også..
Og selvsagt må man få noe morsomt når man blir stukket første gangen man er på et slik sted, ble tatt på både her og der, lyttet på osv.

17201363_1861840190702517_7361944505397045066_n (377x500)

 

Tidligere i dag var det litt venting, i kald bil o_O Det er ikke så kaldt her nå, men likevel så ble det litt kaldt syntes Jen. Jeg tok pleddet i buret og la delvis over henne, og da ordnet hun resten selv. Gjemte snuten og sovnet, og der sov hun godt. Hun ligger på ull, og det isolerer og varmer bra.

DSC_0196 (281x500)

Nå i ettermiddag og kveld har hun knapt nok sovet,  er veldig lenge siden hun har vært våken så lenge om gangen, selv om det er på ettermiddag og kveld hun er mest våken. Nå sovnet hun, så da spørs det når hun våkner igjen i kveld.. Siden jeg så hvor dette gikk, så fikk hun maten sin litt tidligere enn vanlig i kveld, ikke snakk om at jeg sitter oppe for at Jen skal få nattmat..

Når vi kom hjem fra jobb i dag så var det såpass til vær blitt, at Jen kunne være ute litt. Hun koste seg bra når været endelig var litt levelig. Men så kom det litt mer snø 😦
Litt senere kom PH for å hente Kaos, og da benyttet Jen anledningen til å herje.. Med tanke på dagen i dag så bør det være rolig resten av kvelden, det vil vise seg.

 

4 kommentarer om “Veterinærbesøk

 1. Alltid spennende med veterinærbesøk, godt at det gikk så bra! Av mine tre er det bare Santo som har fungert bra hos veterinæren. Arkas måtte ha munnkurv, og Nairo holder jo på å riste seg selv i biter.
  Fikk flashback til når Nairo var liten og jeg måtte ha han med på jobb når jeg så bildet av Jen i bilburet. Det var litt kaldt, så jeg måtte pakke han inn i pledd før jeg gikk inn på jobb. Når jeg så kom tilbake til bilen, lå han nøyaktig på samme måte og sov, han lå godt innpakket og hadde ikke beveget det minste på seg 😉

  Liker

  1. Ja heldigvis gikk det veldig bra i dag, men hun var veldig rolig, så vi gjorde sikkert et veldig bra inntrykk 😛
   Var ikke så lenge Jen lå i bilen i dag, men hun er ikke glad i kulde, og med en slik pels.. da må man hjelpe til 🙂 Jeg er litt spent på hvordan hun blir senere, Amanda hadde vel veldig lik pels, og hun tålte «kulde» overraskende bra. Men de er jo så forskjellige.
   Kjedelig når de er så redd/sint når de er hos veterinæren, da gruer man seg jo så på forhånd også.

   Liker

 2. Det var ikke mye varmende pels på Nairo da han var så liten heller, så han måtte også pakkes inn 🙂
  Jeg finnes ikke redd når jeg har med Nairo til veterinæren, jeg vet at han ikke gjør noe. For meg blir veterinærbesøkene bare komisk nå. Men ja, med Arkas var det helt forferdelig.

  Liker

  1. Ja husker Kaos som liten valp, i februar.. Lurer på hva det er med valper og januar/februar, er jo kaldeste tiden her. Han hadde litt annerledes pels, men magen var jo «naken», bare slik myk valpemage 😀
   Huff ja, det er ikke greit når de reagerer på veterinærbesøk, med Amanda gjorde vi det slik at hun fikk sprøyten ute de to siste gangene, da slapp hun stresset med lite (vente)rom og det stresset, og det fungerte bra. Måtte holde henne godt da..
   Veterinærene er nok vant til alle typer hunder, fra de som tisser på seg av glede.. til de som glefser og snerrer. Heldigvis er de fleste av de greie og forståelsesfulle uansett 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..