Påkledd i kulda

Uttrykket til Jen i dag var «jeg døøør», og det blikket jeg fikk! Hun nektet plent å flytte på seg, og jeg beroliget henne med at det var bare å bli vant til det først som sist.. her må man venne seg til det meste.
Jeg klippet av en stilongs til henne tidligere, men med det været vi har så er det ikke nok, og hun er utrolig frossen av seg. Jeg skal innrømme at det var litt kaldt å ut med minimalt med klær i morges, -22 grader.
Jeg hadde ikke tenkt å kjøpe noe skikkelig dekken til henne før til høsten, men er jo greit å være litt mer ute før juni. Når jeg fant en svensk nettbutikk med salg.. da ble det Hurtta Summit parka. Det er akkurat maken som Amanda hadde, bortsett fra størrelse og farge. Nå kjøpte jeg mocca fargen, og den er nydelig.
Jeg bestilte søndags kveld, og i dag lå den i postkassen. Har kjøpt en del Hurtta fra samme butikk tidligere, så visste at de leverte raskt (de trekker også fra den svenske momsen).
Prisen var så lav at jeg med god samvittighet kan gjemme den etter denne våren og ikke bruke den mer 🙂
Nå er heller ikke bayeren den enkleste å finne dekken og slik som passer bra. Dette dekkenet er fint med at man kan regulere kragen/halsen to steder, midjen, og lengden midt på bak. Til Amanda var det bare såvidt stort nok rundt fronten/halsen, med Jen så blir det motsatt. Litt merkelig å få det motsatte «problemet» merker jeg.

Hjelp!

DSC01656 (640x524)

Ok da, den er kanskje ikke så verst likevel.DSC01660 (640x427)

Ute så tødde Jen såpass opp at hun glemte at hun var påkledd. Det gikk til og med an å tisse når man hadde det på, mye!

I morgen er det vaksine, og forhåpentligvis husker vi på å veie henne også 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..