Valp, kulde, husmor

Da har vi landet litt etter dagen i går, ble mye inntrykk på en gang 🙂 Og jeg er igjen i full gang med å legge planer..
Vi vet jo ikke hvem av valpene som blir vår enda, jeg har en favoritt (egentlig to..) men vi får jo uansett den flotteste og beste valpen 😀 Jeg vet ikke hva det er med den som tiltaler meg heller, så det er sikkert den som er blir mest «morsom» å oppdra 😯
Det er ikke så enkelt å se så mye forskjell på alle enda heller, så blir veldig spennende fremover. Fire uker virker som veldig lang tid, men samtidig så tenker jeg at om bare fire uker har vi vår egen valp hjemme her, fire uker! Da er plutselig ikke fire uker så lenge, og om åtte uker så tenker jeg sikkert tilbake til denne ventetiden som en veldig fin tid..
Vi koser oss veldig med oppdateringene alle steder mens vi venter, rart hvor mye småting betyr og hvor interessant alt er 😉

Fredag skal vi hente barnebarna og ha de i helgen, så da går ihvertfall førstkommende helg bra fort.
Skal bli morsomt med ungene og valpen også, greit å ha små barnebarn når man skal ha valp, så blir den vant til små unger på en fin måte.

Har vært kaldt her et par dager, og «noen» hadde trykket litt feil på fjernkontrollen til varmepumpen i går kveld eller i morges, ikke vet jeg.. men når jeg kom hjem fra jobb i dag var det 12 grader inne her! Ikke rart Tore dro på jobb igjen etter to minutter.. Nå kom han hjem igjen også, snakk om sola liksom. Jeg får vel som den gode husmoren jeg er, lage til litt middag.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..