Førde (nesten) opp

Vi dro til Vestlandet i dag, kombinert kosetur, cachetur og hilse på valpen tur 🐕😍

Var nydelig vær når vi dro i morges, over Strynefjellet var det fremdeles mørkt og nesten fullmåne 🌕 Var snø og vinter hele turen, så ble ikke så mange cachene. Men våt på beina klarte jeg å bli!                                                                 Vi velger jo ofte de enkleste cachene *sa hun ironisk*, så når det er en cache som heter «Førde opp», er det selvsagt at vi må prøve. At den ikke var logget siden september i fjor gjør jo bare at den frister enda mer, så opp det gikk. Cachen var enkel å finne når vi kom opp, og nå er det tydelige spor i snøen til cachen også.. Det var ikke så galt opp der, var litt verre ned med snø og is.

Jeg vet ikke hva som skjedde her med innlegget, men deler av det jeg skrev kom i en slags «boks».. Jaja, ikke sikkert det vises engang, da har dere gått glipp av vår «topptur».

På tur ned igjen

Vi gikk omkring på et par kjøpesenter litt. Jeg fant etter litt noe veldig interessant 🍒 Litt for sent, men jeg kan lage denne sausen min i januar også jeg. Jeg lette jo så etter disse kirsebærene før jul, og fant ikke ett eneste bær. Men nå.. se her

Er de ikke gode så blir jeg passe 😖

Vi sjekket inn på hotellet, og gikk ut for å spise. Så var det tilbake på hotellet for å kose oss resten av kvelden, i morgen er det en spennende dag. Det blir nok et bilde eller to av valpen i morgen 😊

2 kommentarer om “Førde (nesten) opp

 1. Jeg kjenner høydeskrekken kribler i magen av det bildet ditt! Er ikke så ofte man ser at det er bratt på bilder, men her ser man det jo tydelig. Fysj!
  Kjenner faktisk at jeg er spent på deres vegne for i morgen! ❤

  Liker

  1. Jeg syntes ikke det var så høyt, men så snudde jeg meg for å se ned… Vi brukte god tid nedover igjen ja 🙄
   Jeg er spent på så mye, hvordan mammaen er, valpene (så mange 😱) og alt ellers egentlig.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..