Morsom planlegging

Planlegging er ikke alltid så morsomt, kommer litt an på hva man skal/må planlegge.
Jeg er jo litt glemsk av meg *host*, så for meg er det ofte veldig viktig å skrive ned forskjellig. Både slik som skal skje, og slik som har skjedd.
Hvert år kjøper jeg en ny «planleggingsbok»(almanakk), har vist bilder av den tidligere også, den ser slik ut

dsc00649-704x800

Denne gangen fulgte det med et stort ark med klistermerker.. og det var jo egentlig veldig morsomt.. Såpass morsomt at jeg ble litt hekta, og fant ut at jeg måtte ha noen til. Det finnes jo klistermerker for alle anledninger, tror jeg.
Og det er litt mer morsomt å planlegge med klistermerker, enn uten.. Både på ebay og etsy finnes mye forskjellig, bare å søke på hva man vil ha.
Noen av mine..

dsc00925-1024x544

dsc00926-1024x772
Jeg har klart meg uten et eneste klistermerke alle årene jeg har hatt en slik bok, men så mye morsommere det blir med litt klistermerker 😉
Det var ikke så mange med geocaching 😦 men desto flere hunderelaterte.. Jeg har en mistanke om at det blir «litt» om/med hund de nærmeste årene.. 😀

2 kommentarer om “Morsom planlegging

 1. Boka kommer fra personligalmanakk, ser det ut som 🙂 Jeg har til stadighet lyst til å kjøpe meg nye bøker derfra, men jeg har jo filofaxen og mobilen, og jeg klarer ikke finne på noe område jeg skulle trenge én bok til til 😦 Nå skal det sies at jeg ikke har kjøpt noe nytt kalenderinnlegg til filofaxen for i år, for jeg tenkte jeg skulle se om jeg klarte meg uten. Og det har jeg gjort så langt. Samtidig er jeg avhengig av å føre regnskap på kontoene mine, og det finnes ikke økonomisider til bøkene fra personligalmanakk (dessuten tror jeg at jeg ville behøvd langt flere sider enn de kan tilby). Men jeg har laget meg en notatbok som jeg bruker som loggbok på eventene jeg holder. Og så er de jo knallfine å gi bort 😉

  Liker

  1. Ja den gjør det 🙂 Kjøpte en annen et år, men det ble ikke det samme..
   Jeg er helt avhengig av å skrive ned forskjellig, og så er det fint å kunne gå tilbake for å se etter forskjellig.
   Ja notatbøkene fra de er kjempefine 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..