Juletre, snø og jordbær

Fridag i dag, og den skulle jeg bruke til å rydde opp litt.. Og da tenkte jeg ikke på snø! Tror jeg har fått nok snø for både den vinteren her og neste.
Startet med å rydde bort juletreet, hadde tenkt å ha det oppe til helgen, men hadde bedre tid til å ta det ned i dag. Resten av julepynten får nok være litt til.
Jeg ryddet kjøleskap i dag, heldigvis ikke så mye å rydde bort. Var noen jordbær som ikke var så gode, men de var veldig pene å se på.. Snill som jeg er så tenkte jeg at jeg skulle glede Kaos, så han fikk et digert ett. Men hjelpes, så lang tid som han brukte på å spise ett bær! Skulle tro det var farlig.. så fort han prøvde å tygge det så kom det ut igjen, konsistensen på det var nok litt rar. Etterhvert ble det borte da, skal se han har gjemt det..
Kaos er så forsiktig når man skal gi han noe fra hendene at jeg lurer virkelig på hva han tror. Det må luktes på, kanskje slikkes på, luktes litt til, og så kan han ta det veeldig forsiktig. Noen må ha forgiftet han i ett av hans tidligere liv.

Fikk tatt med Kaos oppi skogen en tur også, men var et elendig føre å gå på. Heldigvis så vi ikke noen dyr oppi der. Det snødde så tett at da vi kom ned igjen var alle spor etter oss oppover borte. De andre sporene forsvant fort også, drittvær.

Jeg har fått opp kalenderen for 2017, bare tre dager inn i ny mnd og nytt år, og er nesten så jeg teller dager 😀

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..