Kvelden før

Da er det lille juleaften! 2283

Jeg er i rute med alt jeg ikke skulle gjøre til jul, og det som jeg skulle gjøre. Nå er det bare å slappe av og kose seg fremover. Vi fikk til og med nok snø til at det blir en hvit jul, så nå trenger vi ikke mer snø, ikke noe regn eller vind heller..
I morgen er det det vanlige, Tore lager middag, og jeg koker bær.. 😛 Neida, ingen kokte bær i år, men blir friske bær.

Jeg har gått en del denne uken, og fitbit appen på mobilen sluttet plutselig å synkronisere. Det har vært mye irritasjon pga det, og jeg har prøvd «alt». Jeg har fulgt steg for steg på nettet om hvordan man skal gjøre, alt annet man kan prøve, og litt til.
Jeg har fått med meg at flere har hatt trøbbel med synkroniseringen, så nå i kveld ga jeg nesten opp. Men etter å ha prøvd hele leksa en gang til på alle forslagene, så begynte den plutselig å synkronisere igjen. Første gang siden mandag! Og jeg vet ikke hva som gjorde at det ikke fungerte før, og heller ikke hva som gjorde at den fant ut at det var på tide å starte igjen.

Når jeg gikk hjem fra jobb i går så gikk jeg helt alene, Kaos dro hjem igjen tidligere på dagen. Etter å hatt med han hver dag i lang tid så var det litt rart å gå alene igjen. På nyåret blir det ikke å gå hjem så mye uansett, hverken med eller uten hund. Men er veldig stor forskjell å gå uten hund enn med, kommer raskere hjem uten hund.

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..