Hodetrøbbel

Kaos er frimerke i kveld.. heldigvis for både han og meg så sitter/ligger vi stort sett rolige.
På jobb er det veldig rolig akkurat nå, og da er det tid for voksing og diverse. I dag var jeg litt uheldig, kjente det begynte å murre i hodet nesten med det samme jeg kom på jobb, «hurra» liksom! Det ble straks mye verre også, når jeg fant ut at alt av medisiner lå igjen hjemme 😦  Jeg holdt ut, og når jeg hentet Kaos og gikk hjem var det litt bedre, frisk luft hjelper litt på akkurat der og da. Når jeg kom hjem var det å finne den grønne tabletten så fort jeg kunne. Dessverre er det ikke alltid medisinen hjelper så godt om jeg ikke får tatt den når migreneanfallet kommer. La meg for å slappe av på sofaen, men det gikk ikke så bra siden jeg ikke klarte slappe av. Men det gikk seg nå til slik etterhvert.
Det er så dumt og irriterende når jeg ikke har med migrenemedisinen, siden den hjelper så godt om det blir tatt tidsnok.
Men var litt heldig i dag også, yngste sønn kom hjem og hadde med middag han laget 😀

 

Ellers så hadde stort sett alle rett på rasen i går, Bayersk viltsporhund 🙂 Må si jeg følte meg passe smart den morgenen jeg kjøpte en havliter øl på butikken, haha. Men syntes den var litt morsom 😉
Rasen var nesten ukjent for meg til i høst, liker mye av det jeg leser om den, og gleder meg veldig til å bli bedre kjent med rasen, og spesielt vår egen. Det jeg «gruer» meg litt til er størrelsen på valpen, har funnet ut at den er ca halvparten av vekten når vi henter den, som Amanda var.. Altså slik grovt sett, det varierer vel litt med de fleste raser. Jeg syntes Amanda var liten når vi hentet henne, så dette kan bli spennende. Men er nok litt en vane også, så regner med at vi blir fort vant til en liten en rundt føttene våre.
Jeg er også veldig spent på hvordan valpen vår blir, er ofte litt forskjell i personligheter i en valpeflokk. Blir veldig spennende å følge med fremover.

 

2 kommentarer om “Hodetrøbbel

    1. Nei, ikke slik medisin. Jeg pleier alltid ha med i vesken min, men nå har det jo ikke vært så mye jobb, og har skiftet veske i vinter.. så har ikke flyttet over så mye, egentlig ingenting. Jeg bør jo vite bedre da, så blir nok lenge til neste gang jeg ikke har med.
      Jepp, går mye bedre, kjenner bare en svak murring på ene siden, noe jeg fint klarer å ikke bry meg med uten at jeg kjenner etter 😛

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..