Fjerde søndag

Fjerde søndag i advent, og jeg har fått opp juletreet! Har vel aldri vært så tidlig ute med slik før, men i år ble det slik og det er koselig 🙂
I morgen er det jobb, så er det ferie en dag, og jobb i tre dager. Og da er det juleferie, skal bli koselig.
Kommer til å savne litt gåturene hjem fra jobb etter denne uken, har jo vært så heldig med været stort sett hele tiden også, her fra fredag når vi gikk hjem

dsc_0013-4-360x640
I går var vi på Otta, litt juleshopping og titte i butikkene. Det mest fornuftige jeg kjøpte var en 3-pk med sakser. Så nå har jeg fire sakser jeg kan rote bort istedenfor bare en..
Så lette jeg i mange butikker etter hermetiserte kirsebær. Ingen av de butikkene jeg var innom hadde det, og når jeg spurte så var det tydelig at det ikke er en vanlig vare. Så jeg får fortsette å lete.

Jeg har begynt å vaske «hundesenger», og Kaos syntes ikke så mye om det.. Jeg la fra meg hovedsengen hans i gangen mens jeg ordnet den midlertidige på soverommet, men han liker tydeligvis sengen sin..

dsc00803-640x427

 

Jeg skulle jo ikke vaske den hundesengen mer, vil si jeg skulle skifte ut fyllet. Ser ut som fyllet blir med på en runde til. Er denne sengen Kaos bruker om nettene, når han ikke ligger på gulvet. Han flytter litt på seg om nettene, men holder seg stort sett på soverommet. Nå er trekket vasket, så i morgen får han igjen sengen sin.

Nå er det semifinale, og finale i farmen 😀

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..