De små tingene, og gode tilbud

Jeg har jo feriert som bare det i dag.. blant annet så fikk vasket og ryddet hyllene i døren og selve døren i kjøleskapet. Nå er det nesten så jeg lurer på om det er mitt kjøleskap når jeg åpner døren.. og enda har jeg igjen selve kjøleskapet 😛 Vil jeg ha det ryddig før jul er det nok litt tidlig å rydde det enda, så til da får jeg bare nyte synet av døren.
Når jeg først var i gang gikk jeg i gang med skapet under vasken også.. ble nesten en sann glede å se hvor pent det er i skapet etterpå. Jeg rydder jo, men lurer på hvem i all verden det er som roter så fælt hele tiden, må være denne kjerringa jeg har skrevet om et par ganger før, hun er jo rett å slett helt umulig å bli kvitt.

Det kommer en del mailer i denne førjulstiden, det ene tilbudet bedre enn det andre, det siste jeg la merke til var våtdrakter! Er 40 % avslag på våtdrakter, og hvem vet når man plutselig kan få bruk for noe slik.. Var 50 % på golfkøller også, det kan man jo helt sikkert få bruk for også. Tror det er ett og annet hull i plenen ute her, om ikke så er det jo fort gjort å lage noen.. Eller skal jeg bare gå for et par fotballsko, tror jeg må tenke litt..

Jeg har også lært en ny ting i dag, det kan være lurt å se på det man skal skru fra hverandre før man begynner å skru.. når man skal skru det sammen igjen etterpå.

Jeg fikk en mms i dag som jeg satte utrolig stor pris på. Den kom mildt sagt litt uventet, og jeg satt igjen med en liten klump i halsen. Det er ikke alltid så mye som skal til for å glede noen 🙂

Bare for moro sjekket jeg været her på yr, 0 grader 😀 Bare så synd vår måler ute her viser -16 😦

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..