Luciadag

Luciadagen i dag, og jeg har «selvsagt» bakt lussekatter 😀 Det er både godt og morsomt..
Vi hadde vår vanlige spasertur hjem i dag også, og i dag, som i går.. så måtte selvsagt Kaos på do, langs gang og sykkelveien! Jeg ønsker meg en søppeldunk ved enden av den veien altså! Må jo gå med hundeposen i 5 km, men alt blir jo en vane..
Når jeg først er inne på temaet.. Kaos vekte meg natt til søndag, på en meget stille måte. Kaos har ikke vært ute på natten her hjemme på det jeg kan huske. Amanda hendte seg hun var ute en sjelden gang, og det er jo noe man må regne med kan skje når man har hund. Men natt til søndag våknet jeg uten helt å forstå hva det var.. og oppdaget at det var en som sto å så på meg, og pustet. Snakk om å si fra på en tydelig måte.. Jeg snakket til Kaos og sa at nå var det natt, han var nok enig, men syntes han burde ut en tur likevel, så da vekte jeg Tore og sa at Kaos måtte ut.. Tore og Kaos gikk ut, og jeg la meg til å sove igjen.

Hjem fra jobbdsc_0010-3-640x360

I morgen skal jeg garantert ligge lenger enn de to andre dagene denne uken. Sto opp fem i morges.. til og med jeg synes det er litt tidlig.
Lørdag blir det vel litt juleshopping.. ihvertfall se litt 🙂 Litt koselig å gå å se uten at det er slik at man stresser for å finne noe bestemt.

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: