Overraskelser

En fin ting med elendig hukommelse, det blir stadig overraskelser. Nå for en tid siden kom det en pakke i posten og jeg sa til Tore at han skulle åpne den (var noe jeg hadde bestilt for han). Jeg syntes ikke det var så spennende, så gadd ikke åpne pakke, og dessuten var det noe annet i posten jeg var mer oppmerksom på. Jeg hørte Tore åpne pakken, og utbryte «hva er det her»? Jeg snur meg å ser, og aner ikke hva han snakker om, forstår ikke hva han holder i hånden sin. Men så ser jeg litt nærmere på den og litt hukommelse kommer tilbake, og jeg begynner å le 😛 Det var noe til en cache jeg hadde bestilt for lenge siden, og glemt alt sammen. Ideen er morsom (synes jeg.. ) men dessverre kan jeg jo ikke vise noe av det her 😦
Fikk pakker i posten i dag også, og nesten det samme gjentok seg. Jeg trodde innholdet i pakkene var til Tore, men åpnet de (jeg som hadde bestilt det), første var til Tore, det andre var igjen noe jeg hadde glemt bort.
Etterpå måtte jeg inn på nettet å sjekke litt, om det kunne komme flere overraskelser i posten, men det ser ikke slik ut.
Jeg merker det er lenge siden høsten nå, og savner litt caching. Slik var det i fjor vinter også, synd man ikke kan fordele det litt mer utover året. Men man kan jo planlegge litt om vinteren.. Jeg (vi) begynte å planlegge litt i høst, så får se hva som blir en realitet når våren og sommeren kommer, er jo mye annet også.

Det ble litt kaldere, -9 i går kveld, og -8 i morges. Men begynner å se svart ut for hvit jul.
Har et par feriedager senere i uken, skal se om jeg får streket over noen punkter på «to do» listen min. I år er det ikke så mye på listen heller 🙂

Fra helgen, i dag ble det bare hjem fra jobb tur igjen

dsc00776-800x533

Skulle ikke tro det var så interessant å gå «etter veien», men Kaos har en tendens til å gå utenfor veien, og der er det tydeligvis mye interessant. Jeg bruker lenger tid på å gå hjem når jeg har med Kaos, enn når jeg går alene 😛

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..