Litt humor når noen får seg ny jobb

Det nærmer seg jul 🙂

2202

I helgen skjer det vel ikke så mye spennende, tror jeg. Men i disse «ventetider» er det jo greit å kose seg mens man venter også, så i kveld blir det litt rødt.. og litt hvitt 😀
I går hadde jeg og Kaos enda en fin tur hjem fra Bismo, i dag måtte jeg gå alene siden Kaos dro hjem igjen i går. Det er litt forskjell på å gå uten og med hund, kan liksom ikke gå å småsnakke med meg selv heller.. Altså, jeg kan jo gjøre det, men det blir kjedelig. Kaos kom forresten tilbake i dag, så da har vi tur på tapeten i helgen også.

Jobb ja.. jeg har jobb jeg trives veldig bra i, så jeg har ikke fått ny jobb, men kom til å tenke på denne videoen (lenger ned) tidligere i dag. Den er ikke bare litt morsom, man bør se/høre hele videoen.. Det er fra Fjuken, lokalavisen vi har her 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..