Vedlikehold og spekemat

Startet dagen med en fjelltur.. med bil. Hadde en cache jeg skulle skifte logg på. Jeg hadde glemt hele cachen, det var jo litt dumt siden det hadde vært mye enklere å skifte loggen tidligere. Tviler sterkt på at noen finner ut de skal gå og logge denne cachen før våren, men den er snø/vintersikker altså.
Siden det er vinter og litt snø, måtte Tore parkere litt unna, mens jeg gikk til cachen.. det er ikke langt å gå, men jeg måtte ta pause underveis, for ble så sliten. Mens jeg gikk der så prøvde jeg å huske hvordan det så ut under snø. Det er en vei innover og forbi cachen, men snøen dekker jo veien.. Det var så mye snø at det til tider var vanskelig å gå, og jeg så for meg at jeg trakket ned i et søkk og bare forsvant 😯 Håpet Tore holdt øye med meg og kom for å redde meg om jeg ble borte fra overflaten. Jeg begynte å le for meg selv der jeg gikk, og var plutselig glad det ikke var noen andre rundt meg. Men det kjørte selvsagt et par biler forbi mens jeg drev å vaset i snøen, kan bare tenke meg hva de tenkte..
Jeg måtte bruke øynene litt for å finne cachen, men heldigvis slapp jeg å lete lenge.

Tok et bilde før det ble for mye snø..

dsc_0002-5-1024x576

 

Laangt der borte sitter Tore i bilen, sporene etter meg til venstre

dsc_0003-5-1024x576

 

Ellers har dagen i dag vært rolig, veldig grei lørdag 🙂
I går kveld hadde vi spekemat til kvelds, og så fantastisk godt som det var! Hadde kjøpt forskjellige spekepølser, og noen av de var veldig gode. Og med riktig tilbehør ble det veldig godt.

dsc00708-800x784

2 kommentarer om “Vedlikehold og spekemat

    1. Vet du, det sa jeg til Tore når vi kjørte oppover mot fjellet, «jeg burde nok ha hatt på en annen bukse» ;-). Men hadde på støvletter til like under knærne..
      Jeg kunne jo bare lånt meg truger også, men den tanken kom ikke før jeg hadde gått noen meter 😛

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..