EFIT 1. desember

Da har jeg for første gang prøvd å få til en EFIT (Et Bilde I Timen), og det gikk slik noenlunde bra. Startet mellom 5 og 6 osv

Våknet før alarmen, og sto opp

screenshot_20161201-051821-360x640

 

Startet på jobb

dsc_0025-2-800x450

 

Fortsatt på jobb

dsc_0023-2-800x450

 

Gikk ned til Stryvo og hentet Kaos hos Tore, koselig å ha selskap på tur hjem. Kaos rotet oss bort underveis, heldigvis kom vi oss på riktig vei igjen nokså fort.

dsc_0030-1-449x800

 

Plutselig ble Kaos veldig populær, og jeg var glad jeg gikk med Kaos..

dsc_0040-450x800

 

Etter å ha spist frokost var det å rydde oppvaskmaskin og kjøkken litt

dsc00654-800x533

 

Litt annet som skulle ordnes

dsc00705-800x533

 

 

Så var det tid for litt tv

dsc00661-800x534

 

Etter å ha sovnet mens jeg så på masterchef så var det igjen tid for litt mer tv

dsc00669-800x492

 

Litt bloggskriving

kladd-800x448

 

Man blir sulten igjen.. så da ble det å lage og spise sursøt middag

dsc00674-800x533

 

Tore kom hjem fra jobb, og hadde hentet en pakke for meg 😀 😀 😀 Det som var litt morsomt at de hadde sendt med en sjokoladekalender, en prinsessekalender.. Svensk nettbutikk med fantastiske priser, 43 kr for 1 kg med m&m 😀

dsc00678-800x762

 

Jeg surfer litt på nett, til mer jeg leser til mer i tvil blir jeg. Skulle hatt et nytt objektiv, men aner ikke hvilket.

obj-800x414

 

Litt av hvert, bl.a litt Snøfall på tv

snofall-800x448

 

PH kommer og henter Kaos

dsc00695-533x800

 

Det er ny episode av The Big Bang Theory

dsc00698-800x533

1.desember er røykvarslerens dag, da passer det bra å sjekke røykvarsleren/skifte batteri

dsc00702-800x533

 

Det begynner å nærme seg sengetid, og da venter dette

dsc00703-800x533
Det var jo faktisk litt morsomt, men det blir nok ikke noen EFIT så ofte..

8 kommentarer om “EFIT 1. desember

 1. Moro!
  Venninna til Kaos ser jo riktig så søt ut!
  Den universallakken, er det en splitter ny type neglelakk? 😉
  Julegodiset er sikret, ser jeg. Eller kanskje det var adventsgodis?
  Valg av objektiv kommer helt an på hva du skal ha det til. I min drømmeverden ville jeg hatt 3 objektiver til speilrefleksen. Det som fulgte med er på 18-105 mm, så ønsker jeg meg et på f.eks. 80-300 for å få tatt bilder av det som er langt borte, og så et macroobjektiv. Til det gamle hadde jeg bare kit-objektivet og zoomobjektiv, og klarte meg veldig fint med det.

  Liker

  1. Hun kom litt brått på oss, men det gikk heldigvis bra, Kaos er jo bare 7 år, så han gikk i lekemodus med det samme 😀
   Ja jeg tenkte jeg måtte prøve en ny farge på neglene i denne førjulstiden.. 😛
   Det er helgegodis, hehe.. nei har vel forhåpentligvis igjen litt etter helgen også.
   Jeg ønsket meg egentlig en telezoom, opp til 200, men så begynte jeg å se på et annet et, og ble så i tvil. Jeg vil jo ha et som er bra, som jeg kan ha lenge. Telezoomen jeg har sett på er slik jeg kan ha på «hele tiden», og det synes jeg er veldig greit. Men så begynner jeg å lure på om det er så lurt.. Og jeg kan jo ikke noe om slike ting, hva som er bra eller ikke. Så jeg får vel bare lese mer.

   Liker

 2. 7 år er jo ingen alder 🙂
  *ler* Alltid greit med litt variasjon 😉
  Hva har du på objektivet du har fra før? Minst mulig overlapping er greit, tenker jeg, eller så må du gå for kun ett objektiv, som du sier selv, men da tror jeg ikke du kommer så høyt opp.
  De eneste gangene jeg egentlig har brukt teleobjektivet mitt på det gamle kameraet, er når jeg har vært i dyreparken som ligger nedi Sverige her. Pluss av og til når det har vært dyr ute på jordet.

  Liker

  1. Jeg har et «vanlig» ett.. *host*. Det er vel et 16-50 mm. Slik «typisk» som følger med..
   Det er jo ikke så ofte jeg egentlig har bruk for slik voldsomt til zoom, men de gangene jeg kunne ha tenkt meg det så har jeg bannet høyt fordi jeg ikke har hatt det! Samtidig ønsker jeg meg et litt bedre «vanlig» objektiv, så jeg vet egentlig ikke. Og når jeg da heller ikke vet hva som er bra innenfor de jeg ønsker meg.. Jeg får fortsette å lese og forvirre meg selv 😛

   Liker

 3. Hvis du skriver navn og merke og modell på kameraet ditt, kan jeg titte litt. I tillegg pleier det å stå på selve objektivet hva det er. Jeg er ikke spesielt godt kjent med systemkameraer, men det går an å lese litt 🙂
  Det du også kan gjøre, er å skrive til produsenten og høre hva de anbefaler. Det gjorde jeg når jeg skulle ha nytt speilrefleks nå, jeg fikk 4 forslag i forskjellige prisklasser, og det var ett av de jeg gikk for.

  Liker

  1. Jeg har Sony a6300, men vet at det finnes andre merker enn sony som passer til. Jeg har fått tips om et Tamron 18-200, som jeg tror er bra.. men var da jeg begynte å lese litt mer om de «vanlige».
   Er objektivet for dyrt så venter jeg heller, om det ikke er alt for dyrt da. Jeg klarte faktisk å finne ett som jeg trodde var veldig bra utifra det jeg leste om det. Det sto ikke pris, og da jeg skulle søke på pris så fant jeg ut at så lenge er det ikke aktuelt å vente.. det kostet 38 000 kr! Litt i dyreste laget kan man si 😛

   Liker

 4. Da ser det ut som du har 16-50 ja 🙂 Jeg har bare kjapt tittet litt nå, og ser at dedikerte teleobjektiv gjerne begynner oppe på rundt 70 og oppover, og da får du et hull mellom det du har og et nytt. Så da lønner det seg kanskje å gå for et allround på f.eks. 18-200, som du sier selv. Og Tamron er et godt merke, det var det jeg hadde på tele på det gamle kameraet.
  *ler* Det er kanskje litt i overkant med 38.000,- ja :p

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..