Ventetid

I dag er det akkurat en mnd igjen til jul, til helgen er det første advent, og jeg gleder meg veldig til denne tiden.4342

For meg er advent (stort sett) en koselig tid.
Jeg skal stort sett gjøre slike ting som bare er morsomme å gjøre denne tiden. Alt av husvask2321  er utsatt til våren, eller noe slik.. Det blir nok litt baking, håper jeg.. (jeg er veldig god på å smake) og litt slik førjuls småting.
Det er jo mye å glede seg til i tiden før jul også.. til helgen kommer barnebarna 🙂
Jeg skal finne frem julegardiner, adventsdukene, lilla lys osv i løpet av helgen. Og så er det tid for julemusikk! Jeg «fant» jo så fantastisk en julekanal på radioen i fjor, P7 klem jul, anbefales! Ellers har jeg «mine» julesanger som jeg må spille hvert år, mange ganger.
Siden julen i år blir så kort så bestemte jeg meg for å pynte tidligere enn vanlig til jul, og det nevnte jeg i forbifarten her for en tid siden. Stor var min overraskelse da jeg så reaksjonen, den var litt større en jeg regnet med. Greit at man har tradisjoner, men noen ganger kan man lage nye tradisjoner, eller gjøre en vri. Jeg hadde jo sett på kalenderen, og funnet ut at 18. desember passet veldig bra. Det er jo slett ikke tidlig, når man ser hvordan det har blitt. At andre pynter enda tidligere bryr jeg meg ikke om, synes de det er koselig, ja så er det det for de. Men tilbake til vår jul, jeg sa «siden julen er så kort, så pynter jeg til jul tidligere i år, 18. november passer veldig bra» . Det ble nok i tidligste laget for noen..
Været ser faktisk veldig bra ut, enda.
Så nå krysser jeg fingrene for en alle tiders førjulstid der alt klaffer. 2283

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..