Nok er nok

Nå tviler jeg litt på at det greier seg med å si fra, tidligere erfaring viser egentlig at det er fånyttes å si fra når det er nok. Det vil jo alltid være noen som ikke er enig også, men akkurat nå synes jeg at det er nok.
Da jeg sto opp i morges var det mørkt ute enda, men etterhvert så lysnet det, og jeg så det var veldig hvitt ute, og det kom stadig mer av dette hvite. Det så egentlig veldig flott ut ute, men nå er det nok. Jeg trenger ikke mer snø, ikke i det hele tatt. Jeg vet ikke hvor mye som er kommet, men det er nok snø til at det er kjempefint i skogen, nok snø til at man kan gå på ski (mange steder),  nok snø til julebildene, og nok snø for hele vinteren om den bare får ligge i fred.. Så nok er nok!

Jeg liker egentlig ikke vinteren, men for en fantastisk flott tur jeg og Kaos hadde i dag, pga vinter og snø 😉 Jeg kledde på meg og selet på han og vi dro avsted. Var jo ingen andre som hadde gått der vi gikk..
Når vi kom et lite stykke oppi Aursjovegen så tenkte jeg at vi kunne ta en litt «tyngre» tur i dag, så vi gikk oppover skogen. Jeg har aldri brukt så lang tid oppover der og til der vi kom opp på veien igjen, noen gang! Tror snøen får ta sin del av skylden, men så hadde vi ikke hastverk heller. Når vi kom opp på veien så var det jo så mye snø at Kaosbare fikk fortsette i langt bånd. Skulle jeg flate ut nedover så var det så mye snø at det dempet litt konkluderte jeg med 🙂
Det er tungt å gå i snø, men heldigvis var det slik lett snø.. Når vi kom ned til «krysset» og skulle gå videre nedover, så var det fremdeles så fint vær at vi fortsatte bortover isteden.. og gikk til veien tok slutt før vi snudde og gikk hjem igjen. Forresten, vei og vei.. det er en skogsvei, men nå kunne det vært hvor som helst, alt dekket av snø.
Kaos koste seg stort i snøen, jeg tenkte at jeg kunne komme litt lettvint fra det å gå i sporene etter han, så det ble litt lettere.. men det får da være måte på hvor mye man skal virre fram og tilbake, i grøfta osv, så det ble til at jeg tråkket opp min egen vei. Ikke bare Kaos som koste seg, jeg koser meg veldig på slike turer når det er slik vær, selv om det er vinter.. Det er noe eget med å gå på slike steder når det ser ut slik som det gjorde i dag.
Ble ca 2 1/2 time, og har ikke sett så mye til Kaos etterpå.. det tar på litt å vasse i snø på den måten, kjenner jeg..
Jeg er litt mer obs på Kaos når jeg går tur enn jeg var med Amanda, på en måte. Kom det ruslende en elg tvers over veien oppi skogen så ble Amanda stående å stirre på den med «hva er det der» uttrykket sitt i to sekunder, det gjør ikke Kaos.. Men han er veldig enkel å lese når han lukter eller hører dyr, så da er det greit å være litt observant på han.

Se hvor flott vi hadde det i dag 😀

dsc_0011-4-762x1024

dsc_0019-1024x576

dsc_0023-1-757x1024

2 kommentarer om “Nok er nok

 1. Julekortstemning! Helt fantastisk vakkert!
  Men dæven så glad jeg er for at vi ikke har det sånn! Mine julekort lages av sommerens bilder, og det er bra nok for meg. Nei, jeg vil ikke ha vinter i år! Det kan få komme 10 cm på lille julaften, så kan det snø tunge fine flak på julaften, og så kan det bli mildvær første juledag og holde seg sånn til mars og våren tar over. V.i.l. i.k.k.e. h.a. v.i.n.t.e.r!

  Liker

  1. Hadde det ikke vært for at vinteren er så lang så hadde det vært mer greit synes jeg.
   Tiden fram til jul nå går greit fort, men så er det tiden etter jul til våren!
   Jaja, ikke så mye å gjøre med det, men misunner dere været litt noen ganger når det er bart så lenge.
   Slike turer som jeg med Kaos i dag er fantastiske, men jeg er såå glad når våren er kommet så langt at man kan gå der det er bart i skogen igjen.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..