Litt vin og tyggesaker

Har vært en rolig dag i dag, startet med å ligge til rundt ni 😯
Hadde ikke så mange planer i dag, men ble en tur til polet. Ene vin jeg skulle ha var borte fra sortimentet her (ikke så stor butikk), så da blir det spennende med alternativet jeg fikk tips om. I siste liten tok jeg med en annen en jeg ikke har prøvd også, pluss at jeg måtte jo ha en en som var «sikker». Det var turen til polet for å kjøpe en flaske vin.. (Glad jeg ikke skal kjøpe hund enda 😛 )

Jeg har sett en del på Dogs4All i dag, gruppefinaler og annet blir sendt på nett. Morsomt å se på, og hadde jo vært veldig morsomt å vært på slik også. Får se til neste år eller senere en gang, synd det ikke er på en litt annen tid på året.
Det er jo så mange flotte raser å se på, pene hunder, «rare» hunder, merkelige hunder, elegante hunder, og de som bare er hunder. Heldigvis er det raser som passer de fleste 🙂
Skal prøve å få med meg noe i morgen også.

Nå har vi spist middag, og Kaos fikk et tyggebein å kose seg med mens vi spiste. Han koser seg virkelig med det, men jeg er veldig glad jeg er ferdig med å spise nå, for han fikk tydeligvis «hull» på beinet, og det lukter. Og når jeg sier det lukter, så mener jeg ikke at det lukter godt, usj!
Skulle gitt han tørrfisk isteden, det lukter jo nesten godt 🙂

 

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..