Kaos tar helg

I natt våknet jeg plutselig, føltes som om noen gikk i sengen vår 😯 Det var jo mørkt på soverommet, men jeg kunne ane omrisset av en skikkelse som ikke skulle være i sengen, så Kaos fikk beskjed om å gå ned igjen fra sengen vår.
Senere i morges når jeg satt ved kjøkkenbordet og skulle konsentrere meg om noe veldig viktig.. så hørte jeg en lyd fra stuen som ikke hørtes helt grei ut. Da var det bare å stikke hodet inn i stuen og si «gå ned», til Kaos.
Det er jo ikke så rart, er jo fredag, og Kaos trodde sikkert han var hjemme hos seg selv både i natt og i dag, der jeg har en svak mistanke om at det er lov til litt mer 😛
Jeg skal ikke si så mye, han har ligget i sengen vår som valp, har jo bilde av det på bloggen også, haha.

23495_1378644020271_8168065_n
Jeg er ikke så mye for å ha hund i sengen må jeg innrømme, eneste er spesielle situasjoner som bl.a valper, syke hunder osv.
Jeg prøvde å ha Amanda i sengen når hun hadde UVI som liten valp, men det gikk ikke, hun roet seg ikke. Løsningen ble å lage seng til meg og henne foran ovnen på kjøkkengulvet noen netter. Rart hva man gjør for hundene man har.

 

 

 

2 kommentarer om “Kaos tar helg

 1. Jeg synes det er kos med hund i sengen, men jeg forstår de som ikke vil det. Hver sin smak 🙂 Det blir jo automatisk litt oftere skifting på senga, men det er helt greit. Nairo er forøvrig ikke kjempeglad i å sove i senga, det blir for varmt for han.
  Min kjære Arkas, som forresten skulle ha fylt 19 år i dag ❤ , var veldig glad i å ligge i senga. Han og jeg bodde jo på hytta i noen år, og der hadde jeg to enkeltsenger som kunne settes sammen til dobbeltseng, men det gadd jeg jo ikke. Så når Arkas kom opp i senga til meg, ble det rimelig trangt. Men jeg lå musestille og veldig ukomfortabelt, for jeg ville jo ikke jage han ned.

  Liker

  1. Jeg skifter på sengen stort sett hver uke, så slik sett hadde det ikke gjort så mye. Men en hund på 50 kg tar litt plass 😛 Nå har ikke alle hundene våre vært så tunge da, og to av de vi hadde før lå ofte i sengen hos meg når jeg var alene, da lå de rolige i fotenden av sengen 🙂
   Men man skal aldri si aldri, plutselig har vi en hund som ligger i sengen hver natt 😉
   Nå ligger jo uansett hundene vi har på soverommet, men kan gå fram om de vil. Jeg synes det er en trygghet å ha hundene slik at man hører om det er noe og de må ut. En av hundene vi hadde sa ikke fra om han måtte ut om natten, men sto å så på meg, og jeg våknet..
   Nå har vi jo så stor seng at vi faktisk kan ha mange hunder der.. 😀
   Chakira fikk ligge i sengen vår når vi ikke lå der, det skjedde aldri noe. Amanda var så uheldig at det hele tiden skjedde noe med sengeklærne hun så på.. det samme med Kaos ser jeg, veldig merkelig det der.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..