Kunsten å slappe av, og litt blandinger

Kan ikke si annet enn at Kaos fint klarer å slappe av, når det passer seg slik. Dette var etter en dag med en flott tur.

dsc00626-640x427

Nå har vi fått mildværet her også, regn og vind. Og vi som hadde så utrolig fint vintervær før det slo om 😦  Nå er det jo bare is og sørpe mange steder, det vinterværet jeg setter minst pris på. Men ser ut til at det bedrer seg om et par dager.

Jeg skulle lage middag i går, men plan A gikk feil pga mangel på en vare (som jeg var sikker på at jeg skulle ha), jaja, da var det bare å gå for plan B, som heller ikke gikk så bra av samme grunn. Men man har da plan C klar nokså raskt, og for å si det slik, middagen ble plan D, som ble stekt farse og pasta.
Var tomt for mye av slike varer jeg «alltid» har liggende, tror jeg må skrive en handleliste med det første. Jeg har jo stort sett kjøtt/fisk og poteter/ris/pasta liggende, men det er jo greit med litt tilbehør også. Jeg synes middagen blir veldig kjedelig uten tilbehør. Det trenger ikke være så mye hver gang, kokte gulrøtter, surkål, eller tomat/løk med vinagrette er mer enn godt nok synes jeg.
Og det finnes så mye godt av poser i frysedisken av forskjellige grønnsaksblandinger, og annet. En pose vi har kjøpt noen ganger er denne bønneblandingen (som vi bruker isteden for poteter, ris eller annet)

bønneblandingDet hender vi har oppi litt mer sukkererter, bønner, løk eller mais, litt ettersom. Man kan jo selvsagt lage slike blandinger fra bunnen av selv, men jeg er veldig glad i litt lettvinte løsninger noen ganger (litt ofte) 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..