Noe kommer, noe blir borte

Det er jo veldig typisk at mye av det jeg liker bare forsvinner.. og noen ganger dukker det opp igjen, slik som potetfries (har jo skrevet om den noen ganger). Men det skulle vise seg at det ikke ble så lettvint.. ingen av butikkene her tok inn potetfries!
Jeg fikk litt hjelp når noen kjøpte med noen pakker fra Vestlandet, men de pakkene ble tomme også (og det skummelt fort, posene ble bare *poff* tomme).
Nå en dag var jeg en snartur innom bensinstasjonen i Bismo, og av gammel vane kikket jeg raskt bort på hyllen med snacks. Og der, der lyste det nærmest mot meg, potetfries! Og de skulle fortsatt ha den inne, nå er lørdagskveldene reddet (for ikke å snakke om mandag, onsdag og fredag også, og så litt om tirsdag, torsdag og søndag..) 😀

dsc00589-640x466

Så var det dette med forsvinner.. jeg liker veldig godt en TV-serie som heter Judge Judy, en serie som har gått i mange år. Jeg har serien på opptak, så ser litt nå og litt da. Nå har det blitt mye litt TV-titting en periode, og forrige uke oppdaget jeg plutselig at listen med episodene av serien minket mye.. man så slutten av listen.
Først trodde jeg at det hadde skjedd noe slik at det ikke var opptak av serien lenger, hadde det enda vært det.. Det viste seg at serien ikke blir sendt i Norge lenger 😥

 

2 kommentarer om “Noe kommer, noe blir borte

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..